Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MVP ο Μάκης Κανέλλος και οι καλύτεροι της 3ης αγωνιστικής

O κεντρικός της Α.Ε.Κ. Μάκης Κανέλλος αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ ο Μάκης Κανέλλος σημείωσε 15 πόντους. Ηταν αλάνθαστος στην επίθεση με 9/9 επιθέσεις και πήρε και 6 πόντους από μπλοκ. Επίσης είχε συμμετοχή σε πολλά μπλοκ που γύρισαν σε κόντρα επιθέσεις και έκανε και 15 σερβίς με 2 λάθη.

Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που ο Μάκης Κανέλλος αναδεικνύεται MVP στην Volley League και μετά από ένα χρόνο στην Α2 με την ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά. Οι προηγούμενες φορές που είχε αναδειχτεί MVP ήταν την 22η αγωνιστική της σεζόν 2016-17 με τον Ηρακλή Χαλκίδας και την 17η αγωνιστική της σεζόν 2010-11 με τον Γ.Σ.Ηρακλής.

Επίσης είναι η 7η φορά που παίκτης της ΑΕΚ αναδεικνύεται MVP στο πρωτάθλημα. Τις πρώτες δύο διακρίσεις είχε πάρει ο Γιούρι Φιλίποφ την διετία 1998-00 και την τελευταία φορά που είχε αναδειχτεί MVP παίκτης της «Ενωσης» ήταν και πάλι κεντρικός και συγκεκριμένα ο Ισπανός Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες την 22η αγωνιστική της σεζόν 2013-14.

Ο Μάκης Κανέλλος δήλωσε: «Αφιερώνω την διάκριση μου στους συμπαίκτες μου διότι χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω αυτή την απόδοση, στον υιό μου Χρήστο και στην σύζυγο μου Σοφία που με στηρίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από ένα χρόνο στην Α2 επιστρέφω με νίκη της ομάδας μου και αυτή την ατομική διάκριση. Κάναμε καλή και δυνατή αρχή με την ΑΕΚ. Μετά από τρία χρόνια εκτός Βόλεϊ Λιγκ η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν ήρθε με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια απουσίας από την κατηγορία είναι ότι καλύτερο. Μέσα στην ΑΕΚ γίνεται κάτι πολύ καλό. Είμαστε πάλι μία οικογένεια και πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πάμε καλά. Η ΑΕΚ έχει πολύ υψηλούς στόχους μέσα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωταθλημα. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Ερχεται δύσκολο ματς με την Κομοτηνή η οποία μπήκε πολύ δυναμικά. Εχει παίξει δύο με τους δυσκολότερους αντιπάλους και έχει πάρει έναν βαθμο και τρία σετ. Αυτό λέει πολλά. Εχει καλή και ανταγωνιστική ομάδα με καλούς παίκτες που είναι όλοι αξιόλογοι και φιλόδοιξοι και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πανέτοιμοι για δύσκολο αγώνα».

Η DREAM TEAM 3HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Μάκης Κανέλλος (κεντρικός - ΑΕΚ)

Πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (ΠΑΟΚ)

Διαγώνιος: Αλεξάνταρ Γκμίτροβιτς (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Ακραίοι: Γερούν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Ζένια Γκόρτσανιουκ (Π.Α.Ο.Κ.)

Λίμπερο: Γρηγόρης Κοντοστάθης (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Κεντρικοί: Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Αλεξάνταρ Όκολιτς (ΠΑΟΚ)

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.