Δυνατή αναμέτρηση στο Ζηρίνειο

Από τα πιο δυνατές αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής θα γίνει στο Ζηρίνειο όπου ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου.

Η Κηφισιά αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ενώ ο Φοίνικας θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες του μετά τη νίκη επί του Εθνικού στη Σύρο.  (5η αγωνιστική, 10/11, 19.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου).

Η Κηφισιά δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Εχει δύο ήττες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες με Ηρακλή και Παμβοχαϊκό και θέλει να ανοίξει το λογαριασμό της στη βαθμολογία.

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς Τέιλορ Χάντ είπε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο παιχνίδι στο Ζηρίνειο για τη φετινή χρονιά. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε και υπάρχει πίεση. Πιστεύω μέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε μέσα από την προπόνηση . Ανυπομονώ να δω τον τρόπο με τον οποίοι θα ανταποκριθούμε ως ομάδα μετά τις ήττες που κάναμε στο πρωτάθλημα αλλά και σε φιλικά παιχνίδιά. Θα χρειαστεί μεγάλο πάθος και σταθερότητα στο παιχνίδι μας, προκειμένου να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ο Φοίνικας έχει ταξιδέψει στην Αθήνα με όλες του τις δυνάμεις και θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη στην Κηφισιά μετά τον Γενάρη του 2017. Ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε: «Γνωρίζω την έδρα της Κηφισιάς. Είναι από τις πιο δύσκολες στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε επίσης πως οι αντίπαλοι μας θέλουν τον αγώνα για να κάνουν την πρώτη τους νίκη. Επομένως η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη αλλά έχουμε και δυνάμεις και δυνατότητες για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει δυνατός και σκληρός αγώνας και για να επιβληθούμε πρέπει να πιέσουμε με το σερβίς μας και την γρήγορη επίθεση».

Στο εφετινό Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στις 6 Οκτωβρίου ο Φοίνικας νίκησε την Κηφισιά 3-1 σετ στο Ρέντη.

Είναι εντυπωσιακό πως οι πέντε τελευταίοι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ, ενώ τη σεζόν 2017-18 η Κηφισιά επικράτησε και στα δύο ματς με 3-2 σετ.  Σε 22 αγώνες πρωταθλήματος ο Φοίνικας Σύρου προηγείται στις νίκες με 12-10.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

PAOK Sports Arena 12.00: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Βουδούρης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Εμ.Κάλλης, Επόπτες: Κακάτσιου, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.
 
Μετς 17.00 (ΕΡΤ3): Α.Ε.Κ. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
 
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Πετρόπουλος, Μαύρος, Γραμματεία: Μπίτσικα.
 
Zηρίνειο 19.00: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
 
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Βαρατάσης, Κατερλή, Γραμματεία: Παπασηφάκη.
 
Δευτέρα 12 Νοέμβριου 2018
 
Πανελληνίου Γ.Σ. 17.30 (ΕΡΤ Play): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Μ.Γ.Σ.Α.Ε. Κομοτηνής
 
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Νικάκης, Διαμαντής, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Ολυμπιακός και ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης.