Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διψάει για βαθμούς η Κηφισιά στο Ζηρίνειο

Με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής που είχαν μετατεθεί από την διοργανώτρια συνεχίζεται την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα Volley League.
Στο Ζηρίνειο γίνεται αγώνας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ του Α.Ο.Π.Κηφισιάς και του Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής (1η αγωνιστική, 21/11, 19.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας).

Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς μετά από 4 αγώνες δεν έχει σημειώσει νίκη και έχει στο ενεργητικό του έναν βαθμό. Aυτός είναι ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας μετά την αναμέτρηση με τον Φοίνικα όπου η ομάδα της Κηφισιάς ηττήθηκε με 3-2 σετ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός της Κηφισιάς Πέδρο Ρεκ τόνισε: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε κάνει μία απογοητευτική αρχή στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Κομοτηνή. Το ότι βρισκόμαστε στην τελευταία θέση είναι δύσκολο, αλλά πραγματικά πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την μέχρι τώρα κατάσταση. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και τα παιχνίδια αμφίρροπα. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που καθορίζουν το νικητή και εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας».

Η Κομοτηνή προέρχεται από την ήττα στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ. Μετά το ρεπό που έγινε ανασυγκρότηση δυνάμεων η ομάδα του Ηλία Κρεούζη θέλειε να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Ροδόπη.

Ο κεντρικός της Κομοτηνής Τάσος Γάτσης δήλωσε: «Αφήνουμε πίσω την κακη εμφάνιση που κάναμε με τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι θα είναι ένα ικανοποιητικό παιχνίδι μέσα στην κηφησια, αφού όλη την βδομάδα οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε έντονους ρυθμούς.. κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε την νίκη και αν είναι δυνατόν τους 3 βαθμούς.το παιχνίδι είναι μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς και οι δύο ομάδες "καιγόμαστε" να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή στην κατηγορία... ωστόσο δεν σημαίνει ότι ένα στραβοπάτημα θα κρίνει κάτι καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην 6η αγωνιστική και όλα μπορούν να αλλάξουν στην πορεία του πρωταθλήματος».

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Κηφισιάς και της Κομοτηνής στην Volley League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.30 (ΕRT Play): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ε.Κ. 

Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης.

Παρατηρητής: Ράπτης, Γεωργόπουλος.

Επόπτες: Βαρατάσης, Νικάκης.

Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Kλ.ΓυμναστήριοΠΑΟΚ 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς.

Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Επόπτες: Γιώγιου, Δρανίτσας.

Γραμματεία: Καρακούλια.Μιχ.Παρασκευόπουλος

Αλεξανδρούπολη 19.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής,

Παρατηρητής: Σαρδάνης.

Επόπτες: Τονονίδης, Βασιλάκης.

Γραμματεία: Σκαρλατούδη

Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας.

Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ.

Επόπτες: Κατερλή, Διαμαντίδης.

Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

 

Ρεπό Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.