Ο Ολυμπιακός απέναντι στην ανανεωμένη Κομοτηνή

Μετά από 20 χρόνια η Κομοτηνή υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έδρα του σε ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Volley League (Γυμναστήριο 2ο Λύκειο Κομοτηνής, 14η αγωνιστική, 2/2, 19.00, Διαιτητές: Αβραμίδης, Δήμου)

Η Κομοτηνή έχει μία νίκη στο ενεργητικό της στο εφετινό πρωτάθλημα με 3-1 σετ επί της ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική στις 11 5 Νοεμβρίου. Σε 11 αγώνες έχει 5 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Η ομάδα της Ροδόπης θα παρουσιάσει νέο αγωνιστικό πρόσωπο καθώς θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση ο Ουκρανός διαγώνιος Ρουσλάν Σεβτσόφ. Υπενθυμίζεται πως η Κομοτηνή έχει αποκτήσει ακόμα τους Μαρούλη και Φερέλ.

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κεούζης δήλωσε: «Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδος και αήττητο για 41 αγώνες. Το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα είναι από τα πιο δύσκολα φετινά μας παιχνίδια. Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό σαν ομάδα και τέτοια ματς βοηθούν και την ομάδα μας και την προβολή του βόλεϊ στην περιοχή μας. Θα παίξουμε ελεύθερα και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στους φιλάθλους της Κομοτηνής».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά και την πρώτη ευρωπαϊκή ήττα στη σεζόν αλλά στο πρωτάθλημα συνεχίζει την αήττητη πορεία του. Εχει ήδη 41 νίκες και θέλει να διευρύνει το σερί του και στην Κομοτηνή.

O προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε: «Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συνέβησαν πολλά τις τελευταίες ημέρες και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μυαλό μας στη σωστή κατεύθυνση. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει νέους παίκτες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Νίκος Ζουπάνης: «Το Σάββατο παίζουμε για το πρωτάθλημα με την ομάδα της Κομοτηνής. Ξεχνάμε την ήττα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και κοιτάμε την αναμέτρηση που ακολουθεί στόχο να παίξουμε καλά σε όλους τους τομείς και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλός μας δεν είναι η ίδια ομάδα, που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πανέτοιμοι».

Σε 5 αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός είναι αήττητος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019

Γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ. 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κ. (ΕΡΤ-3)

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Μαριδάκης, Νικάκης, Γραμματεία: Μπίτσικα

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος, Βόχας 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σπίνας, Βαρατάσης, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου

Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Θεμελής, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Δρανίτσας, Γιώγιου Κ., Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Γυμναστήριο Λυκείου Κομοτηνής 19.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Αβραμίδης, Δήμου, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Βασιλάκης, Τονονίδης, Γραμματεία: Μιχαλιτσούδη.

Ρεπό ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου και Α.Ο.Π.Κηφισιάς.