Ξανά ο Φλαούνας στην ΑΕΚ

Το ΤΑΠ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Άκη Φλαούνα που το 2014 κατέκτησε το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ο Άκης Φλαούνας θα είναι ο νέος πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μαζί του θα είναι ως βοηθός προπονητή ο κ. Κώστας Αγγελίδης, που παραμένει στο τεχνικό τιμ.

Ο κ. Φλαούνας επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά έμπρακτα την αγάπη του για την ΑΕΚ, κάνοντας αποδεκτό το κάλεσμα της διοίκησης του Συλλόγου. Ο πιστός στρατιώτης της “Ένωσης” αποτελεί τον μοναδικό τροπαιούχο προπονητή στην ιστορία της ομάδας, καθώς με εκείνον στο τιμόνι, κακτακτήθηκε το League Cup το Φεβρουάριο του 2014, ενώ την ίδια χρονιά οδήγησε την ομάδα στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Φλαούνας, παράλληλα, έχει οδηγήσει την ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία 2 φορές. Το 2011-12 ανήκε στο τεχνικό τιμ της “Ένωσης” οδηγώντας την από την Β’ Εθνική στην μεγάλη κατηγορία, ενώ την περασμένη σεζόν (2017-18) συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της αήττητης ανόδου στην Volleyleague.

Ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, δήλωσε στο aek.gr: “Έρχομαι σε μία δύσκολη περιοδο για την ΑΕΚ. Προερχομαι προπονητικά απο τα σπλάχνα της ομάδας και όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη στα δύσκολα. Σε αυτήν την στιγμή δεν περισσεύει κανείς και για αυτό το λόγο καλώ τον κόσμο της ομάδας που αγαπώ και με έχει αγαπήσει και εκείνος, να στηρίξει την προσπάθειά μας”.

Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΚ εύχονται στον νέο τεχνικό της ομάδας, υγεία και επιτυχίες!

Άκη, καλωσήρθες πίσω στην ΑΕΚ!

Πηγή: ΤΑΑ ΑΕΚ