Χωρίς περιθώρια για απώλειες ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ

Η αναμέτρηση των δικεφάλων στο PAOK Sports Arena μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα είναι μία πρώτης τάξεως και για τις δύο ομάδες να ανεβάσουν τους ρυθμούς τους για τα πλέι οφ. (22η αγωνιστική, 29/3, 18.30, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης).

 

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά όπως είπε και ο Σάκης Ψάρας τα περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν πλέον. Ο ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα έχει εξασφαλίσει την 2η θέση στην κανονική περίοδο και θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση πριν από τις αναμετρήσεις των πλέι οφ που θα τον φέρουν αντίπαλο είτε με τον Ηρακλή, είτε την Κηφισιά.

Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Σάκη Ψάρα ο οποίος δήλωσε: «Εχουμε υποσχεθεί να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που πρέπει και που θα κριθούν οι τίτλοι. Χρειαζόμαστε αγώνες και ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου αλλά και την έλειψη βαθμολογικού κινήτρου πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να βγάλουμε καλή εικόνα στο γήπεδο».

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά από καιρό θα παίξει χωρίς πίεση στο πρωτάθλημα καθώς από την προηγούμενη αγωνιστική έχει εξασφαλίσει την 8η θέση, την είσοδο της στην 8αδα και συνεπώς και στα πλέι οφ. Ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας δήλωσε:

«Είναι γνωστά τα προβλήματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει αλλά και οι αθλητές αλλά και όλο το τιμ έχουν αντέξει την πίεση και έχουν δείξει καλές αντιδράσεις. Θα παίξουμε ελεύθερα και χωρίς άγχος. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον υπεύθυνο του ΤΑΑ Μάνο Μακρή».

Σε 26 αγώνες από το 1998 ο ΠΑΟΚ προηγείται της ΑΕΚ με 16-10 στις νίκες.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη 18.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Κούτρα.

Μιχάλης Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρούπολη 18.30: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Ζηρίνειο 18.30: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο. (ΕΡΤ-Sports)
Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κυργιαλάνη, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

PAOK Sports Arena, Πυλαία 18.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Δρανίτσας, Λούμσι, Γραμματεία: Καρακούλια.

Ρεπό έχουν Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός