Πρόβα για τα πλέι άουτ ο αγώνας της Θράκης

Οι δύο μονομάχοι της Θράκης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Κομοτηνή ανοίγουν λογαριασμό από αύριο στις αναμετρήσεις τους για την κανονική περίοδο και τα πλέι άουτ μέχρι να χωρίσουν οι δρόμοι τους στο σταυροδρόμι για την Volley League και την Α2. (22η αγωνιστική, 29/3, 18.30, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει 13 βαθμούς και 5 νίκες σε 17 αγώνες και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα θα παίξει πάλι με την Κομοτηνή στα πλέι άουτ. Η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί στις 3 νίκες. Ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά και για τις δύο ομάδες είναι πρόβα για τα πλέι άουτ. «Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν στο γήπεδο την αποφασιστικότητα και το πάθος που χρειάζονται αυτοί οι αγώνες. Δεν θα κρίνει κάτι αυτό το ματς αλλά η κάθε εμφάνιση μας από εδώ και πέρα πρέπει να μην έχει λάθη. Πρέπει να αντιληφθούμε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λόγια. Είναι η ώρα των ευθυνών για όλους», είπε ο Σάκης Μουστακίδης.

Η Κομοτηνή θα τεστάρει τις δυνάμεις της ενόψει των πλέι άουτ για τα οποία προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα της Ροδόπης έχει 5 βαθμούς με μία νίκη στο ενεργητικό της και θέλει να στείλει τα μηνύματα της για παραμονή αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα. «Τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα και για μας και για τον Εθνικό. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα πρέπει να έχουμε διάρκεια και αυτοπεποίθηση. Θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες», είπε ο τεχνικός της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης.

Στον Α΄γύρο ο Εθνικός νίκησε στην Κομοτηνή στις 22 Δεκεμβρίου 2018 με 0-3 (18-25, 23-25, 21-25)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη 18.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Κούτρα.

Μιχάλης Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρούπολη 18.30: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Ζηρίνειο 18.30: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο. (ΕΡΤ-Sports)
Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κυργιαλάνη, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

PAOK Sports Arena, Πυλαία 18.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Δρανίτσας, Λούμσι, Γραμματεία: Καρακούλια.

Ρεπό έχουν Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός