Ο Αλέξανδρος Ράπτης μιλάει για τη νίκη με την Κηφισιά και τον τίτλο του πρωταθλητή εφήβων

Ο Αλέξανδρος Ράπτης του Παναθηναϊκού διακρίθηκε στον αγώνα με την Κηφισιά λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και μίλησε στο Greekvolley μετά τον αγώνα.

G.V.Κατ' αρχήν μιλησέ μας για τον αγώνα και πως φτάσατε στη νίκη;

Α.Ρ. "Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα, δηλαδή δεν είχαμε τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας όπως το πάθος και η μαχητικότητα, δεν είχαμε τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου βρήκαμε ρυθμό πιέσαμε στο σερβίς εννοείται και καταφέραμε να φτάσουμε σε μία νίκη η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "γοήτρου" αλλά εν όψη των playoffs για μας είναι πάρα πολύ σημαντική".

G.V.Πιστεύεις τα πλέι οφ πλέον θα είναι εντελώς διαφορετικοί αγώνες για τις δύο ομάδες και θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καλύτερο βόλεϊ;

Α.Ρ. "Σαφώς είναι διαφορετικοί αγώνες αυτοί που έρχονται δεν έχει καμία σχέση ότι έχουμε κερδίσει δύο φορές στην Κηφισιά και εντός αλλά και εκτός. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ ιδιαίτερα και θέλουνε προσοχή και σωστή αντιμετώπιση πιστεύω. Τώρα θεωρώ και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι των πλέι οφ αυτής της σειράς και σαφώς εύχομαι να δούμε πολύ ωραία παιχνίδια και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

G.V. Σε μια εβδομάδα μέσα έδωσες 5 αγώνες, πήρες ένα πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην καριέρα σου, πως νοιώθεις;

Α.Ρ. "Ομολογώ πως τη Δευτέρα στον αγώνα με τον Εθνικό υπήρξε κάποια κούραση και για μένα αλλά και για τους υπόλοιπους οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ωστόσο είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω εγώ και η ομάδα μου σε αυτή τη διάκριση κυρίως γιατί πρόκειται για μία διάκριση που ήρθε για τον Παναθηναϊκό μετά από 37 χρόνια. Επίσης εύχομαι και στην ομάδα να καταφέρει να φτάνει συνέχεια σε φάιναλ φορ και να διεκδικεί έτσι επάξια τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα".

G.V.Πόσο δυσκολη ή εύκολη ήταν για εσένα αυτή η εβδομάδα;

Α.Ρ. "Η αλήθεια είναι πως μαθαίνουμε να ξεπερνάμε την κόπωση και τους τυχόν πόνους. Κι εγώ όπως και οι υπόλοιποι προπονήθηκαμε κανονικά καθώς υπήρχε ο αγώνας στην Κηφισιά που για μας ήταν πολύ σημαντικός."

G.V.Θα αντάλλασες τον τίτλο του Πανελληνιου με κάποιο άλλο τίτλο;

Α.Ρ. "Δεν νομίζω να τον αντάλλασα με κάποιον άλλο τίτλο".

G.V.Που αφιερώνεις το προσωπικό σου βραβειο; (** πήρε το βραβείο του MVP στο Πανελλήνιο Εφήβων)

Α.Ρ. "Το αφιερώνω στην οικογένειά μου η οποία δεν ήταν εκεί πέρα για να με δει καθώς υπήρξαν κάποια προβλήματα, αλλά και στον "κολλητό" μου και συμπαίκτη μου στην Ολυμπιάδα,Γιάννη Μακρή με τον οποίο εύχομαι να συναντηθώ κάποια φορά πάλι είτε ως αντίπαλος είτε ως συμπαίκτης".