Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων σας περιμένει κοντά του!

Το όνειρο της συμμετοχής στη Volleyleague γίνεται φέτος πραγματικότητα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, η οποία ετοιμάζεται να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό της!

Η άνοδος της ομάδας μας στην Α1 ανδρών αποτελεί την κορύφωση μίας προσπάθειας πολλών ετών, αλλά και την αρχή ενός νέου κύκλου, στον οποίο σας θέλουμε όλους ως συμπαραστάτες!

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλαθλοι και οι φορείς των Αμπελοκήπων, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, θα ενισχύσουν ενεργά και μαζικά τον ΑΣ Ελπίς, στο ξεκίνημα μίας χρονιάς με πολύ αυξημένες οικονομικές και αγωνιστικές απαιτήσεις.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου και τα στελέχη του νεοσύστατου ΤΑΑ δουλεύουν πυρετωδώς, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία αξιόμαχη ομάδα, η οποία θα σταθεί στα «μεγάλα σαλόνια» της Α1 και θα φανεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου των Αμπελοκήπων.

Σας περιμένουμε όλους στο πλευρό μας, στο ξεκίνημα αυτής της νέας, όμορφης προσπάθειας, ώστε να διαφημίσουμε μαζί σε ολόκληρη την Ελλάδα το φίλαθλο πνεύμα και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογός μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ