Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/VOLLEYLEAGUE/AOK/PAROUSIASI
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Παρουσιάστηκε η νέα ομάδα της Κηφισιάς (VIDEO + PHOTOS)

  • Γράφτηκε από τον 
  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE

Στον αριστοκρατικό χώρο του Εκάλη club έγινε σήμερα η παρουσίαση του νέου ΑΟΠ Κηφισιάς για τη σεζόν 2019-2020.

Μπορεί να άργησε να σχηματίσει τη νέα ομάδα αλλά τα καλύτερα τα φύλαγε για το τέλος η ομάδα της Κηφισιάς.

Για αρχή ανακοίνωσε τον χορηγό της για ακόμα μία σεζόν, τους Φούρνους Στεργίου ενώ το μεγάλο μπαμ το έκανε με την ανακοίνωση της αδαμαντίνης χορηγίας του Εκάλη κλαμπ. Το Εκάλη club που ανήκει στην οικογένεια Λάτση είναι γνωστό ότι βοηθάει τον αθλητισμό και αυτή τη φορά επέλεξε να στηρίξει την ομάδα της Κηφισιάς.

Με πρόεδρο πλέον τον Γιάννη Κόντο και εκτελεστικό Πρόεδρο τον Γιώργο Παπαδόπουλο η ομάδα της Κηφισιάς στοχεύει στο να είναι πιο επαγγελματική από ποτέ. Αυτό φάνηκε και από την ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας καθώς πλέον έχει στο δυναμικό της και την Ελίνα Κόντου η οποία θα αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας και την οργάνωση των αναπτυξιακών τμημάτων.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν εκπρόσωποι των άλλων δύο ομάδων της Κηφισιάς, τον ΖΑΟΝ (η πρόεδρος κα Άννα Κορογιανάκη και ο προπονητής Κώστας Λιώσης) και του Ηρακλή Κηφισιάς  ( ο πρόεδρος Βασίλης Πανάγος με την σύζυγό του πρώην αθλήτρια Σίντια Μπιόλο). Από την εκδήλωση έλειψαν ο νυν δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος και ο γνωστός για την αγάπη του για το βόλεϊ και τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξε δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης με τον πρώτο ωστόσο να στέλνει χαιρετισμό.

Η Κηφισιά για ακόμα μία σεζόν θα στεγάζεται στο κλειστό του Ζηρινείου. Προπονητής θα είναι ξανά ο Νίκος Ζαλμάς με βοηθό προπονητή και μάνατζερ της ομάδας τον Χρήστο Δημητρουλάκο, ενώ ο Αλέξανδρος Λάιος θα είναι ξανά ο στατιστικολόγος της ομάδας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων κράτησε τον βασικό της κορμό έχοντας στις τάξεις της τον μεγαλύτερο αθλητή της βόλεϊ λιγκ Γιώργο Κάπελα που για ακόμα μία σεζόν θα είναι στη θέση του λίμπερο. Αρχηγός ποιος άλλος; ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Νικολάκης ο οποίος δεν λέει να το βάλει κάτω καθώς είναι 17 συναπτά έτη στην ομάδα. Για ακόμα μία σεζόν θα είναι ο Λυκούργος Ρούσσης, ο Νίκος Μελλές, ο Κυριάκος Σπυριούνης. Από τις ακαδημίες προωθήθηκαν οι Σπηλιώτης, και Γιάννης Κοσμάς και Νικηφόρος Γκότσης. Αποκτήθηκαν οι νεαροί Κώστας Μακρυγιάννης και Σωτήρης Συναδινός από τον Παμβοχαϊκό μαζί με τον ξένο Ενρίκε Μπατατζίμ. Αποκτήθηκαν οι Κολτσιάκης και Μπάσης από τον ΟΦΗ. Διαγώνιος θα είναι o Κάιο ντε Πρα, στο κέντρο θα δούμε ακόμα έναν ξένο τον Τζοσάια Μπάγερς από την Αμερική.

Το ρόστερ αναλυτικά.

{gallery}/New_Site/2019-2020/VOLLEYLEAGUE/AOK/PAROUSIASI{/gallery}

Πολυμέσα