Τίτλοι τέλους για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής τελικά μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών κατεβάζει ρολά.

Λίγα χρόνια μετά την δημιουργία του ΤΑA Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Καλαϊτζίδης, ανακοίνωσε στους παίκτες πως δε θα κατέβει στο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με το Φίλιππο Βέροιας.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να διακανονίσει τις οφειλές προς Γκιρτζίκη και Χριστοφιδέλη, με αποτέλεσμα να βγουν σχετικές ανακοινώσεις για τελικές ευκαιρίες διακανονισμών που απέβησαν άκαρπες. Οι παίκτες ως εκ τούτου, μένουν χωρίς στέγη και δεδομένου πως ήδη υπάρχουν αρκετοί εκτός ομάδων φέτος (καθώς η ΑΕΚ είναι εκτός πρωταθλήματος, ο Παμβοχαϊκός είναι "νεκρός" μεταγραφικά και ο Εθνικός ψάχνει απελπισμένα λύσεις), το φετινό πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα στην ιστορία της ΕΣΑΠ και μια μεγάλη πρόκληση για όλους, ενώ πολλοί αναγκαστικά, ή θα πρέπει να στραφούν στο εξωτερικό, ή στις ομάδες της Α2. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν καθώς τα περισσότερα ρόστερ έχουν ήδη κλείσει.

Η ΕΣΑΠ δεν θα έχει πολλές λύσεις αν δε γίνει κάτι με την χορήγηση wild card, σήμερα συνεδριάζει και περιμένουμε σχετικές ανακοινώσεις. Μερικές ομάδες της Α2 έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην Α1, αν τους δωθεί η ευκαιρία, αλλά όλα πλέον είναι στα χέρια της διοργανώτριας αρχής.