Δυνατά φιλικά και κάρτες διαρκείας από τον ΟΦΗ

Στην Αθήνα «μετακομίζει» το βόλει του ΟΦΗ, καθώς θα δώσει δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Volley League.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (4/10, 6μμ) τον Παναθηναικό και το Σάββατο (5/10, 4μμ) την Κηφισιά.

Τα παιχνίδια αυτά, θα βοηθήσουν τον προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζει.

Αυτά είναι και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που δίνει ο ΟΦΗ, μετά από 5 εβδομάδες προετοιμασίας.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα (11 και 12/10) ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο Ηράκλειο τον Παναθηναικό, για δυο φιλικές αναμετρήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ

Στην διάθεση των φιλάθλων μας, θα είναι σε μερικές μέρες οι κάρτες διαρκείας για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει (Volley League).
Oι φίλοι της ομάδας, που έχουν ήδη κάνει την κράτηση τους, θα έχουν την προτεραιότητα, ώστε να επιλέξουν την θέση τους, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Tα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες.
Σε εκείνα που κοστίζουν 200 ευρώ (θέσεις στο κέντρο του γηπέδου) και σε εκείνα που κοστίζουν 100 ευρώ (οι υπόλοιπες θέσεις).
Τα παιδικά εισιτήρια είναι 50% μειωμένα της τιμής, με την προυπόθεση να συνοδεύονται από γονέα κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να κάνουν την κράτηση τους, μπορούν να το κάνουν με τους παρακάτω τρόπους:
-Στην μπουτίκ της ομάδας κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-250092, ώρες: 10πμ-3μμ και 5μμ-9μμ).
-Στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο ΟΦΗ, πληροφορίες στο τηλ. 2810-311525, 11 πμ-2.30μμ κάθε μέρα).
-Στείλε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου.
-Στείλε εσωτερικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Facebook (OΦΗ Ερασιτέχνης Official), με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου.  

ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΗΡΗΘΡΑ ΜΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

Μια… έκπληξη περίμενε στην προπόνηση τους παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζλατιλίδης, λάτρης της Κρητικής παράδοσης, (αν και δεν είναι Κρητικός, αλλά από τον Εβρο), έφερε στους παίκτες του, μια φυσική κηρήθρα μελισσιού, το μέλι της οποίας είναι πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, για να πάρουν δυνάμεις και να συνεχίσουn την σκληρή δουλειά.
Οι παίκτες του ΟΦΗ που κάνουν αυτήν την εποχή σκληρή προετοιμασία, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Volley League, τίμησαν με χαρά το… δώρο του προπονητή και το δυνατό, φυσικό, κρητικό μέλι.
Την κηρήθρα, στον προπονητή του ΟΦΗ, δώρισε ο φίλος της ομάδας κ. Θόδωρος Δρακούλης, ο οποίος εμπορεύεται Κρητικό μέλι.
Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα βόλει, τον ευχαριστεί για την ιδιαίτερη προσφορά του!  

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι μια οικογένεια και το ένα τμήμα, είναι κοντά στο άλλο. 
Αυτό επιβεβαιώθηκε την Τρίτη (1/10), με τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ, συνοδευόμενα από τον προπονητή τους, Δημήτρη Χωματά, να παρακολουθούν την προπόνηση της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και μετά το τέλος αυτής, να μεταφέρουν ευχές στους παίκτες του ΟΦΗ, ενόψει της ιστορικής τους συμμετοχής, στην Volley League.
Και οι παίκτες του ΟΦΗ στο βόλει, όμως, ευχήθηκαν στα κορίτσια καλή επιτυχία στη φετινή τους χρονιά, που θα τους βρεί στην Α’ Εθνική γυναικών!
Μάλιστα τους μετέφεραν ότι, θα προσπαθήσουν να είναι παρόντες στα παιχνίδια τους.  

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ