Ο.Φ.Η.: Η Κρήτη επιστρέφει με το καμάρι του Ηρακλείου

Ο Ο.Φ.Η. γίνεται η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του επαγγελματικού βόλεϊ μετά τον Ο.Π.Ε.Ρεθύμνου που θα αγωνιστεί στην επαγγελματική Λίγκα.
Οι πρωταθλητές του νοτίου ομίλου της Α2 για τη σεζόν 2018-19 έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και είναι έτοιμοι να μπουν στο νέο πρωτάθλημα με στόχο την καθιέρωση τους.

Το ρόστερ αποτελείται από τους έμπειρους αθλητές που στήριξαν την ομάδα για χρόνια, την προσθήκη τεσσάρων πολύ καλών ξένων αλλά και την απόκτηση καλών και έμπειρων Ελλήνων παικτών όπως οι Ρουμελιωτάκης, Γκαράς, Τσέλιος με τίτλους από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά και τον Σαρικεΐσογλου. Το μεγάλο αστέρι είναι ο Μαυροβούνιος διαγώνιος Τσούλαφιτς, πασαδόρος ο Ουκρανός Στοροζίλοφ και οι Κολομβιανοί Ουρτάδο, Καραμπαλί ακραίος και κεντρικός αντίστοιχα.

O προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε: «Ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή και να παίξουμε καλό βόλεϊ στη μεγάλη κατηγορία. Κάνουμε ένα μεγάλο άλμα στο επαγγελματικό βόλεϊ. Ολο το Ηράκλειο αλλά και όλη η Κρήτη πρέπει να στηρίξουν αυτή την ομάδα αλλά και την διοίκηση που κάνει την υπέρβαση της. Ο κόσμος του Ηρακλείου αγαπάει τον ΟΦΗ και πλέον αγαπάει και το βόλεϊ. Βάλαμε το άθλημα στην καρδιά και στη συνείδηση του. Ο πρώτος μας αγώνας με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο θα έχει ιστορική σημασία για τον σύλλογο και είμαι βέβαιος πως ο κόσμος θα έρθει να δει την πρώτη μας παρουσία στην επαγγελματική κατηγορία. Θέλουμε να έρθουν όλοι στην πρεμιέρα για να μας στηρίξουν. Εχουμε πολύ καλές μονάδες, έμπειρους και νέους αθλητές και η προσπάθεια μου είναι να γίνουμε δυνατή ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό έχουμε παίξει φιλικά. Είναι έμπειρη ομάδα. Για μας όλα είναι καινούργια και θέλουμε να ζήσουμε το ταξίδι και να το συνδυάσουμε».

Έδρα του Ο.Φ.Η. θα είναι το Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο χωρητικότητας 1.000 θέσεων.

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ
Ο.Φ.Η. 2019-20
ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ 2018-19 ΗΡΘΑΝ ΕΦΥΓΑΝ
Μονιάκης Γιώργος  Ρουμελιωτάκης Γιάννης Αντιφάκος Αργύρης
Κομητούδης Δημήτρης Στοροζίλοφ Ντμίτρι (Ουκρανία) Μπάσης Αχιλλέας
Τεφτσής Μιχάλης Γκαράς Δημήτρης Εφραιμίδης Δημήτρης
Κοσκινάς Γιώργος Τσέλιος Παρασκευάς Κολτσιάκης Μάκης
Καρατζάς Νίκος Ουρτάδο Μίνα Ιβάν Αντρές (Κολομβία)  Τζελάτι Αινείας
  Καραμπαλί Κέβιν Αλεξάντερ (Κολομβία) Καρασαββίδης Βασίλης
  Σαρικεΐσογλου Μιχάλης  
  Τσούλαφιτς Μίλος (Μαυροβούνιο)