Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτήν την εικόνα στο παλατάκι μας"

Ο ΟΦΗ μπορεί να ξεκίνησε με ήττα (0-3) από τον Παναθηναικό, το ιστορικό ταξίδι στην Volley League, και σαν απόδοση να μην έπιασε τα στάνταρ που θα μπορούσε, ωστόσο η εικόνα του κλειστού γυμναστηρίου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και η εκπληκτική και άψογη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο ΟΦΗ και ο κόσμος του, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς, γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ δημιούργησε και μεγάλες βλέψεις για τη συνέχεια.

"Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτήν την εικόνα στο παλατάκι μας" αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το Τ.Α.Α. ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ στην ανακοίνωση τους.

Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο, ο κόσμος απόλαυσε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και παρά την ήττα, χειροκρότησε τους παίκτες του ΟΦΗ για την προσπάθεια τους, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το Τ.Α.Α. ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ του συλλόγου, με ανακοίνωση τους ευχαριστούν τον κόσμο της ομάδας, για την σπουδαία στήριξη που παρείχαν στην ομάδα, στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό.
«Η μεγάλη νίκη μπορεί να μην ήρθε, όμως με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό του ο ΟΦΗ, θα μεγαλώσει βήμα-βήμα και στο βόλει και θα χαρίσει μεγάλες χαρές στους φιλάθλους του» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι του ΟΦΗ, στο κλειστό βρέθηκαν 500 άνθρωποι (η χωρητικότητα είναι λίγο παραπάνω από 600) και το μεγάλο στοίχημα για τους ανθρώπους του ΟΦΗ, είναι το κοινό αυτό, να παραμείνει κοντά στην ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν.
«Πρέπει να κρατήσουμε αυτό τον υπέροχο κόσμο κοντά μας» λένε όλοι στον ΟΦΗ και πάνω σε αυτό, θα επικεντρωθούν για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον Παμβοχαικό (προηγείται το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), η βαθμολογική σημασία του οποίου θα είναι πολύ μεγάλη για τους στόχους που έχει θέσει η κρητική ομάδα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.