Με πεντοζάλη και χανιώτη υποδέχτηκε ο ΟΦΗ τον Παμβοχαϊκό

Αρωμα Κρήτης και παράδοσης είχε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παμβοχαικό, στο οποίο, οι ασπρόμαυροι, πέτυχαν την πρώτη και ιστορική νίκη στην Volley League με 3-0.

Το χορευτικό συγκρότημα από το Εργαστήρι παραδοσιακών χορών ΙΣΤΑΜΝΟΣ, με κρητικούς χορευτές ντυμένους με παραδοσιακές φορεσιές, έδωσε μια ...πινελιά από Κρήτη, στο παιχνίδι, κίνηση που έτυχε της εκτίμησης, από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ή παρακολουθούσε την αναμέτρηση, μέσα από την τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ.

Ο παραδοσιακός Κρητικός χορός "πεντοζάλης" και ο "Χανιώτης" απο το συγκρότημα, απέσπασαν δίκαια το χειροκρότημα όλων, σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παμβοχαικό.
Στόχος της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, είναι με μια σειρά από ενέργειες όπως αυτή, να αναδείξει την παράδοση και τον πολιτισμό του νησιού μας, σε όλα τα παιχνίδια, που θα δώσει το «παλατάκι» του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και διαφήμισης του αθλήματος, αλλά και της Κρήτης.
Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει με ανακοίνωση του ευχαριστεί το Εργαστήρι παραδοσιακών χορών ΙΣΤΑΜΝΟΣ και τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος Αγγελική Παναγιωτάκη, Μανόλη Βιδάλη, Μαρία Κατσαμποξάκη και Μπάμπη Στύλλο, για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, στο παιχνίδι.
Παράλληλα, ευχαριστεί την Κατερίνα Μεταξαράκη και την MKS Διαφημιστική για την πρωτοβουλία αυτή.
Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει ευχαριστεί ακόμη «τον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε στο γήπεδο και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε την πρώτη νίκη της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα καλύτερα έρχονται για το βόλει του ΟΦΗ μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
*Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, έδωσε ρεπό στους παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη (19/11). Από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (25/11, 7μμ) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
 
Από το Γραφείο Τύπου ΟΦΗ