Στα ασπρόμαυρα το Paok Sports Arena την Κυριακή

Mε την «ασπρόμαυρη» αναμέτρηση μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και του Ο.Φ.Η. συνεχίζεται την Κυριακή η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

(PAOK Sports Arena, 3η αγωνιστική, 24/11, 20.15, volleyleague.gr Livestreaming T.V., Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς).

Ο Π.Α.Ο.Κ. προέρχεται από την ήττα στον Α΄ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά στο πρωτάθλημα δίνει το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ελπίδας.

Σε ακόμα ένα ματς ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με διαγώνιο τον Σωτήρη Σωτηρίου καθώς ο Αλέξανδρος Μπούτος θα μείνει εκτός από αυτό το ματς λόγω της θλάσης στο πέλμα που έπαθε και ενώ η διοίκηση αναζητά καλό ξένο διαγώνιο αλλά και ξένο κεντρικό που θα αντικαταστήσουν τους Κουβανούς Αλμπο και Σαντοβαλ που αποχώρησαν.

Μετά τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παμβοχαικό (3-0), ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο.

Οπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης: «Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια προβλήματα, αλλά είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να δείξουμε μια ανταγωνιστική εικόνα και να πάρουμε απο το παιχνίδι ότι μας αναλογεί».

Και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς τον διεθνή Κολομβιανό κεντρικό Καραμπαλί, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το Σάββατο (23/11) το βράδυ θα μεταβεί αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στην Κρήτη, την Τρίτη το πρωί.

Ο αγώνας θα είναι και ο πρώτος των δύο ομάδων για τη Volley League και θα μεταδοθεί σε Livestreaming από το volleyleague.gr στις 20.15 από το PAOK Sports Arena

Volley League Ανδρών - 4η αγωνιστική

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Μελίνα Μερκούρη 16.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Διαιτητές: Γεράνιος, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαυρικίδου, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Γ.Τριαντάφυλλος, 18.00 (VL TV): ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Φραγκάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίνας, Τόλιος, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Αμπελοκήπων 17.00: Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Λούμτσι, Δρανίτσας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

PAOK Sports Arena 20.15 (VL TV - Livestreaming από το volleyleague.gr): ΠΑΟΚ - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Σταυρίδης, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Αγίου Θωμά 19.00 (ΕΡΤSPORTS): Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Σταρίδας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κουρπανίδης, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Καλιγέρη.