Ο Ηρακλής έτοιμος να κοντράρει τον Ολυμπιακό

Κάθε αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού φέρνει στο νου στιγμές δόξας του ελληνικού βόλεϊ αλλά και των δύο κορυφαίων συλλόγων που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστούν.
Ο Ηρακλής θέλει να κρατήσει το αήττητο στην έδρα του και ο Ολυμπιακός να μείνει μόνος πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα (5η αγωνιστική, 30/11, 17.30, Volley League T.V., Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης).

Ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα στο Μαρούσι από τον Παναθηναϊκό και θέλει να γυρίσει στις επιτυχίες και να κρατήσει το αήττητο στο σπίτι του.

Ο Γιάννης Ορφανός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Γιάννης Ορφανός τόνισε: «Το ματς με τον Ολυμπιακό για εμάς είναι μια πρόκληση, είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να τραβήξουμε τον κόσμο και να παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, να μας δώσει ώθηση. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε τον καλό μας εαυτό κάτι που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερη πίεση του αποτελέσματος, εμείς θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ και σίγουρα μέσα απο αυτό κάτι θετικό θα έρθει».

Ο κεντρικός του Ηρακλή Γιώργος Πεντίδης είπε: «Ερχόμαστε από μια ήττα και θέλουμε να δείξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό πως αυτή η ήττα ήταν μία κακή παρένθεση.  Θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να δείξουμε κάτι καλύτερο στον κόσμο που τον περιμένουμε κοντά μας».

Το ΤΑΑ Ηρακλής επίσης ενημερώνει τον κόσμο του Συλλόγου μας ότι θα εισιτήρια του αγώνα είναι από σήμερα διαθέσιμα και πωλούνται (10€) απ'το Κατσάνειο Γυμναστήριο.

Πανέτοιμος και πλήρης ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Όλοι μας γνωρίζουν πώς είναι να παίζεις στην έδρα του Ηρακλή. Ξέρoυμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτό. Η ομάδα δουλεύει καλά και όλοι οι παίκτες και το επιτελείο είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, Μίχαλ Φίνγκερ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πηγαίνουμε στην έδρα του Ηρακλή, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Ξέρουμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα της. Έχουμε προπονηθεί πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες και έχουμε προετοιμαστεί δυνατά για αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».