Ο Παναθηναϊκός στο Βραχάτι με στόχο το τρίποντο

Στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες και να επιζητούν το τρίποντο που θα τους επαναφέρει στην κανονικότητα. (8η αγωνιστική, 21/12, 18.00, Διαιτητές: Ονόπας, Χανδρινός, Livestreaming volleyleague.gr).

O Παμβοχαϊκός την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά με το Νίκο Νεόφυτο να εκφράζει παράπονα για το ότι η ομάδα του δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα. Ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται στην 8η θέση με 8 βαθμούς και θέλει να κρατηθεί κοντά στο γκρούπ της πρώτης 6αδας. Τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησε δυνατή παράδοση με τους πράσινους τους οποίους θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά με το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις με τους αντιπάλους μας διότι δεν θέλω να λέμε τα αυτονόητα. Αυτό που θέλω να λέω και να υπόσχομαι είναι πως θα κάνουμε και πάλι άλλη μία μεγάλη προσπάθεια για να δώσουμε μία άνιση μάχη. Θα είμαι ευτυχισμένος εάν πάλι πιάσουμε τα όρια μας. Αν είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός ας μας νικήσει».

Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του ντέρμπι των «αιωνίων» στο τάι μπρέικ θέλει να διατηρήσει την διαφορά ενός πόντου από τους «ερυθρολεύκους» αλλά και να κλείσει με επιτυχία το 2019. Στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ.

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Θέλουμε να δείξουμε συνέπεια και συνέχεια όχι μόνο στα ντέρμπι αλλά και στους αγώνες που εμφανιζόμαστε να έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα. Στο γήπεδο όμως μετράει η προσπάθεια και η συγκέντρωση και θέλουμε να κλείσουμε χωρίς άλλες απώλειες τη χρονιά. Πολλοί δεν υπολόγιζαν τον Παμβοχαϊκό αλλά αποδείχτηκε πως έκαναν λάθος. Είναι διαφορετικός αγώνας από το Λιγκ Καπ. Στόχος μας είναι μόνο το τρίποντο».