Τέλος ο Ντιλέο από την Ελπίδα

Το ΤΑΑ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντινό πασαδόρο Τομάς Ντιλέο, ο οποίος βοήθησε την ομάδα μας στα πρώτα της βήματα στο πρωτάθλημα της Volley League, αλλά δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο.

Δυστυχώς, ο χρόνος της αποθεραπείας του αποδεικνύεται μεγαλύτερος από τις αρχικές εκτιμήσεις, με συνέπεια να καταστεί αναπόφευκτη η αποχώρηση του παίκτη.
Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του!

Οι άνθρωποι της ομάδας και οι συμπαίκτες του Ντιλέο τον αποχαιρέτησαν με μία έκπληξη, αφού το Σάββατο (21/12) ο Αργεντινός πασαδόρος έκλεισε τα 24 χρόνια του. Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στα αποδυτήρια τον περίμενε μία τούρτα, μαζί με τις πιο θερμές ευχές.

Πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, ο Τομάς Ντιλέο δήλωσε: «Αναγκάζομαι να αποχωρήσω, εξαιτίας του τραυματισμού μου στον δεξιό ώμο. Εάν συνέχιζα να αγωνίζομαι πριν γίνω απολύτως καλά, θα ήταν πολύ πιθανό να πάθω μεγαλύτερη ζημιά. Από την στιγμή που δεν μπορούσα να δίνω το 100% στην ομάδα, σκέφτηκα ότι ήταν πιο σωστό να διακόψουμε την συνεργασία μας και να πάρω τον χρόνο που χρειάζομαι για να αποθεραπευτώ πλήρως. Εύχομαι η Ελπίδα να πετύχει τους στόχους της. Εις το επανιδείν!»

πηγή: aselpis.gr