Ο Παναθηναϊκός έτοιμος για ακόμα μια νίκη με τον ΟΦΗ

Τρεις ημέρες μετά τη μονομαχία τους στο νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου ο Παναθηναϊκός με τον Ο.Φ.Η. θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι για το πρωτάθλημα με τη μόνη διαφορά πως η αναμέτρηση θα γίνει στο Μαρούσι (10η αγωνιστική, 25/1, 17.00, Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρ., Volley League - T.V.).

O Παναθηναϊκός διανύει περίοδο φορμαρίσματος και θα παρουσιαστεί μάλιστα ενισχυμένος μετά την απόκτηση του Mαυροβούνιου ακραίου Βόγιν Τσάτσιτς που τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής.

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική μπήκαν για τα καλά στη μάχη της διεκδίκησης ακόμα και της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και αυτό σημαίνει πως η κατάκτηση της νίκης επί του Ο.Φ.Η. είναι μονόδρομος ειδικά σε μία αγωνιστική όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μονομαχήσουν στο Ρέντη και θα υπάρχουν σίγουρα βαθμολογικες απώλειες.

Ο Λούκας Ρανγκέλ που αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 9ης αγωνιστικής δήλωσε: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είμαστε ενθουσιασμένοι μετά και τη νίκη του ΠΑΟΚ, δουλεύουμε και προχωράμε βήμα βήμα. Ο αντίπαλος μας έχει δυνατότητες αλλά όπως και στον αγώνα του κυπέλλου τις περιορίσαμε. Μόνος σκοπός μας είναι η νίκη χωρίς απώλειες σετ και βαθμών».

Ο Ο.Φ.Η. αφήνει πίσω του το κύπελλο και στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, περιμένει να έχει στην διάθεση του και τον Κολομβιανό Λουκούμι, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, καθώς απο πλευράς ΟΦΗ, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να αγωνιστεί. Περιμένει το "πράσινο φώς" απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο τεχνικός του Ο.Φ.Η. μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: «παίζουμε με μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε τον Λουκούμι, γιατί η παρουσία τους μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στον αγώνα του Α΄γύρου ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Ηράκλειο 0-3 (19-25, 18-25, 23-25).

Οι διαιτητές, το πρόγραμμα και η T.V. της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20:

Volley League Ανδρών - 10η αγωνιστική

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Αγίου Θωμά, Μαρούσι 17.00 (V.L. - T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κυργιαλάνη, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Παπασυφάκη.

Aμπελόκηποι 17.30 (V.L. - T.V.): Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.

Μίκρας 19.30: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Μπέλος Ι., Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ζηρίνειο, Κηφισιά 17.00 (V.L - T.V.): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Ο.Ν.Ε.Χ.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ονόπας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Βαρατάσης, Κατερλή, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ρέντη 17.00 (ERT Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Τόλιος, Νικάκης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.