«Παίζω Βόλεϊ» από τον Άγιο Στέφανο

Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις των προπονητών του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, στα πλαίσια του προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. «Παίζω Βόλεϊ», που σκοπό έχει να φέρει σε επαφή παιδιά δημοτικού με το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Τα παιδιά των σχολείων της περιοχής μας έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Γιάννη Φάκα, έναν από τους θρύλους του ελληνικού βόλεϊ και τη Μαρία Μαγγίνα, έμπειρη προπονήτρια και πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού, οι οποίοι τους μιλούν για το βόλεϊ και τους δείχνουν τα πρώτα τους «βήματα» στο άθλημα.

Η ανταπόκριση των σχολείων και η συμμετοχή των παιδιών είναι μεγάλη. Οι μικροί «αθλητές» ενημερώνονται, και συμμετέχουν σε ασκήσεις με τη μπάλα, παίζοντας και διασκεδάζοντας. Ο σύλλογος προσφέρει ένα μήνα δωρεάν προπονήσεων σε όσα παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν το βόλεϊ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ε.Ο.ΠΕ., στους διευθυντές των σχολείων και στους προπονητές του, που αποδεικνύουν έμπρακτα το πάθος και την αγάπη τους για το βόλεϊ, έχοντας τη διάθεση να προσφέρουν για τη διάδοση του αθλήματος.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να παρέχει επιμόρφωση σε υψηλό επίπεδο και να προσελκύει παιδιά στην «Οικογένεια του Βόλεϊ».