Φιλανθρωπικό τουρνουά της ακαδημίας "Κρόνος" του Φρέντι Μπρουκς

Ο Φρέντι Μπρουκς και η ακαδημία του "Κρόνος" διοργάνωσε την Κυριακή 13 Μαΐου το 1ο τουρνουά αγάπης με μοναδικό σκοπό την προσφορά τροφίμων και ρουχισμού στο "Χαμόγελο του Παιδιου" και του κοινωνικού παντοπωλείου στον Δήμο Καλαμαριάς. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
 
Μια ξεχωριστή γιορτή του βόλεϊ στο 1ο Τουρνουά Αγάπης Mini Volley που διοργάνωσε η Ακαδημία μας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς, και μοναδικό σκοπό είχε την προσφορά, σε τρόφιμα και ρουχισμό, για  “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Καλαμαριάς.
 
Από πλευράς Δήμου Καλαμαριάς, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η κ. Μάρθα Κασαπίδου και η δημοτική σύμβουλος κ. Θεοδώρα Κιφωνίδου, ενώ “Το Χαμόγελο του Παιδιού” εκπροσώπησε η κ. Ζιργκάνη Εύα.
 
Το παρόν στο τουρνουά έδωσαν και αρκετοί παίκτες από το χώρο του βόλεϊ. Ανάμεσά τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Ραμόν Μαρτίνεθ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Πελακούδας, Αλέξανδρος Μπούτος και ο φυσικοθεραπευτής της Κώστας Χατζής, ενώ από την ομάδα του Ηρακλή το παρόν έδωσε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.
 
Σημαντική και ξεχωριστή είναι και η επίσκεψη του πολυνίκη προπονητή, γκουρού των πάγκων, κ. Ντανιέλε Ρίτσι ο οποίος παρακολούθησε, μαζί με τον στατιστικολόγο κ. Στέφανο Μανιώτη,την διοργάνωση.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Καλαμαριάς, στην USAR Hellas, στους χορηγούς, στον κόσμο, και στις αθλήτριες που έδωσαν ότι καλύτερο και πάντα μέσα σε αθλητικό πνεύμα.
 
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχάλη Σαρόπουλο για την σημαντική προσπάθεια και βοήθειά του στην εκδήλωση, όπως και την κ. Δώρα Τσομπανάκη και τις αθλήτριες/χορεύτριες της SOMATIC για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν στους θεατές, πριν από την έναρξη των τελικών.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας, και ειδικά τις ΟΜΑΔΕΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους .
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Τουρνουά Αγάπης.
 
Σας ευχαριστούμε!
b5c004933697480545a6e268611ac01b XL