Γιορτή Βόλεϊ Κορασίδων Β από την ΕΣΠΕΔΑ

Η ΕΣΠΕΔΑ πρόκειται να πραγματοποιήσει το Σάββατο  19 Μαϊου και από ώρες 10:30 – 13:00 στο κλειστό γήπεδο Ρέντη " Μ.Μερκούρη"  γιορτή για όλες τις ομάδες και τις αθλήτριές τους που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Κορασίδων Β΄ αγων.περ. 2017-18.
Παρακαλούμε για την παρουσία των ομάδων στο γήπεδο 30΄ λεπτά νωρίτερα.
 
Το πρόγραμμα της γιορτής :
 
  • Καλωσόρισμα αθλητριών
 Αγώνας Επίδειξης μανσέτας  Α’ ομίλου vs Β’ ομίλου
          Οι Προπονητές της κάθε ομάδας θα επιλέξουν 3 ζευγάρια αθλητριών οι οποίες θα αγωνιστούν σε νοκ ουτ αγώνες των 3 πόντων μετά από κλήρωση  με ζευγάρια του άλλου ομίλου . Στο τέλος θα αθροιστούν οι νίκες των ομάδων των 2 ομίλων και θα βγει ο όμιλος που κερδίζει .
 
  • Επίδειξη Σέρβις  Α’ ομίλου vs  Β’ ομίλου
          Οι Προπονητές της κάθε ομάδας θα επιλέξουν 4 Αθλήτριες  οι οποίες θα αγωνιστούν σε αγώνες Σέρβις. Θα υπάρχουν 4 στόχοι με συγκεκριμένους βαθμούς ο κάθε στόχος και τους οποίους θα πρέπει να πετύχουν  οι αθλήτριες ώστε να μαζεύουν βαθμούς για την ομάδα τους ( Α’ Όμιλος –Β΄ Όμιλος ) . Στο τέλος και αφού έχουν κάνει από 4 Σέρβις η κάθε αθλήτρια θα συγκεντρωθούν οι βαθμοί που έχουν κερδίσει ώστε να βγει "ο νικητής όμιλος".
 
  •  Αγώνας Επίδειξης  μεταξύ μικτών ομάδων  Α’ ομίλου vs  Β’ ομίλου
         Οι προπονητές των ομάδων που κατέλαβαν τις 4 πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα κάθε ομίλου θα επιλέξουν 2 αθλήτριές τους και οι υπόλοιπες ομάδες  1 αθλήτρια (μετά από  συνεννόηση με τον προπονητή της 1ης ομάδας κάθε ομίλου) έτσι ώστε να συγκροτήσουν μικτές ομάδες  Α’ & Β’ ομίλων.
Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης μεταξύ τους.
 
(Οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν δεν θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί σε προηγούμενη επίδειξη για συμμετοχή όλων των παιδιών)
 
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί εν μέσω μουσικής, εκπλήξεων κ.λ.π. ενώ  θα υπάρχει ιατρική κάλυψη καθόλη τη διάρκειά της.
Μετά το τέλος του προγράμματος θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και mouse pad σε όλες τις αθλήτριες.
΄Ολες οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν θα παρευρεθούν με την αθλητική ενδυμασία της ομάδας τους.

Αντίστοιχη γιορτή έχει την πρόθεση η ΄Ενωση να πραγματοποιήσει και για τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ-Δ.