Νίκες για τα κορίτσια του Παμβοχαϊκού

Στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παγκορασίδων Πελοποννήσου (ΣΤ΄Ομιλος) η ομάδες του Παμβοχαικού κατέκτησαν εύκολα την νίκη και στους δύο αγώνες την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.


Αναλυτικά:
ΑΡΑΤΟΣ 1893 ΚΙΑΤΟΥ - ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 2 1-3 σετ
Χωρίς δυσκολίες ,παρά μόνο στο 3ο σετ οι μικρές του Παμβοχαικού πέρασαν εύκολα από το Κιάτο.Το μόνο εμπόδιο που αντιμετώπισαν ήταν το δριμύ ψύχος που όμως ξεπεράστηκε με την νίκη που έκανε όλους και κυρίως τις μικρές αθλήτριες χαρούμενες.
Τα σετ (11-25,14-25,25-22,17-25)
Η ομάδα του Παμβοχαικού αγωνίσθηκε με τις : (Α.Μαρινόπουλος) Κατσαδούρου Ε.,Μπάρτζη Α.,Τσιομποτάρου Α.,Δαρειώτη Δ.,Καίσαρη Α.,Ρέπα Χ.,Παναγιώτου Α.,Ξενοπούλου Β.,Βιγλάκη Κων.,Βιγλάκη Κατ.και Πατούλα Ε.
Α.Γ.Σ ΑΠΙΣ Ζευγολατιού - ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 1 0-3 σετ

Νίκη χωρίς καμιά δυσκολία κατέκτησαν οι παγκορασίδες 1 του Παμβοχαικού γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν και αθλήτριες από τα τμήματα των mini,απέναντι στην νεοσύστατη ομάδα του ΑΠΙΣ.
Τα σετ (12-25, 6-25,12-25)
Η ομάδα του Παμβοχαικού 1 αγωνίσθηκε με τιςς: (Α.Μαρινόπουλος) Θεοδοσίου Χ.,Μπάρτζη Ν.,Τσιομποτάρου Ε.,Ρίσβα Ι.,Κλειτσινάρη Ε.,Κατσαδούρου Δ.,Κουιμελή Ε.,Χριστοδούλου Α.,Μπάρλα Ε.,Πανούση Γ.Ζάρου Β.και Ξενοπούλου Κ.
Το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων συνεχίζεται με το πρόγραμμα της 4η αγωνιστικής στις 31 Ιανουαρίου με τους αγώνες Α.Ο.ΑΚΡΑΤΑΣ- ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 1 και Α.Γ.Σ.ΑΠΙΣ -ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 2.