Παγωμένη....πρόκριση μέσα στο Μεσολόγγι για τον Γ.Α.Σ

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα οι γυναίκες του ΓΑΣ κέρδισαν για άλλη μια φορά την ομάδα της ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλου.

Σε ένα παγωμένο γήπεδο τα κορίτσια της γυναικείας μας ομάδας δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να επιβάλλει το ρυθμό της και κατάφεραν με καλή αμυντική και επιθετική οργάνωση να επικρατήσουν εύκολα της ΓΕΜ με 0-3 σετ.
Με τη νίκη αυτή τα κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλου όπου θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους πλέον ομάδα ανώτερης κατηγορίας σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ με στόχο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αφού θα συμμετέχουν και οι 9 ομάδες της Α1 που δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό.

Γ.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ( 0-3 ): 12-25, 20-25, 20-25.

Διαιτητές :
Γεράνιος-Γκόλφης- Κυρτσιά

Γ.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Λιάπης): Γαβρίνα, Πατσουράκη, Δερμιτζάκη, Τζάνου, Γουβέλη , θεοδωρακάκη, Γαβρίνα Νεκ., Καστανά, Ζιώγκα (λ), Κακαγή(λ), Λάζαρη, Παπανίκου.
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. (Ζαρκαλής - Τσιούπης): Παπάζογλου, Βαρτζιώτη, Παππά-Ζώη, Στεφάνου (λ), Ασημακίδου, Χατζηγιαννάκου, Βούλγαρη, Τζαλαλή, Κλούμπα, Χαρατζόγλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στη Λαμία παίζονται πολλά Αντίο στον Καμίνσκι »