Πολύ επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ε.Α.Π

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών της Ε.Α.Π.

Οι λιλιπούτειοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν χαρούμενες στιγμές ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα με αγώνες επιδείξεις, διαγωνιστικά παιχνίδια και μουσική από το νεανικό συγκρότημα «party time» των μουσικών Εκπαιδευτηρίων Θεοδώρου.  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για τρία (3) ποδήλατα και τυχεροί αναδείχτηκαν οι αθλητές των ακαδημιών μας:

1.) ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ,

2.) ΒΕΛΑ ΕΛΕΑΝΑ,

3.) ΤΣΙΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,

οι οποίοι εντός των ημερών θα τα παραλάβουν και έγινε αναφορά ότι η Ε.Α.Π., όπως και κάθε μεγάλη ομάδα, αποκτά τη δική της Μασκότ, τον ΟΡΦΕΑ.  

          Έναν Αυτοκρατορικό πιγκουΐνο που θα παρουσιασθεί στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας και θα ενισχύει με την παρουσία του τους αγώνες της ομάδας μας.  

          Τέλος η Ε.Α.Π. ευχαριστεί όλους που συνέβαλαν από το υστέρημά τους, για να προσφέρουν τρόφιμα και παιχνίδια τα οποία θα παραδοθούν στο σύλλογο για το Αγέννητο Παιδί καθώς και τα ζαχαροπλαστεία ΓΛΥΚΟΤΕΧΝΙΕΣ & ΦΑΚΑΛΟΥ, για την ευγενική προσφορά μέρους των γλυκισμάτων που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση.