«Πλήγωσε» την παλιά του ομάδα

Με αφορμή την πρώτη νίκη της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague έναντι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, συνομιλήσαμε με τον πρωταγωνιστή, κατά τη γνώμη μας, του αγώνα Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο.


«Ο Εθνικός έχει και φέτος πολύ καλή ομάδα» δήλωσε αποκλειστικά thrakisport.gr ο πρώην πασαδόρος της Εβρίτικης ομάδας κατά την περίοδο 2012-2013, ενώ συμπλήρωσε «χάρηκα πολύ που συνομίλησα με τους συμπαίκτες, αλλά πάνω απ' όλα φιλαράκια μου, αλλά και με ανθρώπους από το προπονητικό team. Περάσαμε έναν πολύ όμορφο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη. Δε θα ξεχάσω την ημέρα που πανηγυρίζαμε την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη μετά από τόσα χρόνια».
Ο νεαρός αλλά έμπειρος πασαδόρος μπήκε στο 3ο σετ και κατάφερε να «μοιράσει» σωστά το παιχνίδι και έτσι η ομάδα του πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Volleyleague. «Χάρηκα για τη νίκη της ομάδας μου γιατί ήταν σημαντική, κυρίως ήταν νίκη –ψυχολογίας. Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη».
Σίγουρα η συνέχεια θα είναι δύσκολη για τον Βλαχόπουλο και την παρέα του στην ομάδα της Λαμίας, αλλά φέτος οι διαφορές στην "ουρά" της βαθμολογίας δεν είναι απαγορευτικές για όνειρα "σωτηρίας", αν φυσικά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δείξουν την ανάλογη "μαχητικότητα" όπως στον αγώνα με τον Εθνικό. Εμείς απλά του ευχόμαστε, τα καλύτερα γι' αυτόν και τη συμπαθέστατη ομάδα της Λαμίας !
πηγή http://thrakisport.gr/