Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολύ σημαντική νίκη του Πανερυθραϊκού στην Καλαμάτα

Σε αγώνα που έγινε στην Καλαμάτα ο Πανερυθραϊκός επικράτησε εύκολα με 0-3 σετ της Καλαμάτα 80.

Ήταν πολύ σημαντική νίκη για τον Πανερυθραϊκό στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ομίλου του και να προσπαθήσει να μπει στα μπαράζ για την Α1.

Η ομάδα του Γιάννη Λάιου μπήκε με σοβαρότητα στο παιχνίδι  και με όπλο το καλό σερβίς και το μπλοκ πήρε διαφορά από την αρχή στο σκορ 4-8, που στη συνέχεια γιγαντώθηκε καθώς έγινε το 8-20, 10-24 και πήρε το σετ 11-25.

Στο δεύτερο σετ η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει, μπήκε καλύτερα στον αγώνα ο Πανερυθραϊκός έδειξε σημάδια χαλαρότητας μετά την εύκολη κατάκτηση του πρώτου σετ και το σετ έγινε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ (18-18, 20-20, 24-24,) και την Ερυθραία να παίρνει τελικά το σετ με επίθεση του Κούνα και μπλοκ του Παπακυριάκου στον Μανιατέα 25-27.

Στο τρίτο σετ ο Πανερυθραϊκός μπήκε πιο συγκροτημένα αποφασισμένος να πάρει τη νίκη. Με πολύ καλό σερβί και μπλοκ αλλά και επιθέσεις έκανε το 2-9, 3-22, 8-23 και κατέκτησε πολύ εύκολα το σετ 11-25.

Σε 15 μέρες θα κριθούν πολλά για τον Πανερυθραϊκό καθώς θα αντιμετωπίσει την Παλλήνη στην Κάντζα για τη δεύτερη θέση.

Τα σετ: 11-25, 25-27, 11-25

Καλαμάτα 80 (Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Βραχνάς, Καρράς, Μανιατέας, Περπινάκης, Κακαλέτρης, Ντάκουρης Β. (λ) / Ντάκουρης Π., Μάνα, Κωτσάκης

Πανερυθραϊκός (Λάιος): Λυκούρεσης, Κρέτσης, Κωστόπουλος Β., Παπακυριάκου, Μανιόπουλος, Κούνας, Αχιλλεόπουλος (λ) / Ρεζκ, Τσαδήμας, Κωστόπουλος Γ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.