Στίγγας: «Θα παίξουμε ελεύθερα χωρίς πίεση»

Ο Κάσσανδρος Στίγγας είναι κεντρικός στον Άρη, μια από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Λιγκ Καπ.

Μιλήσαμε με τον Κάσσανδρο για το τουρνουά:

Τι σημαίνει για σένα ο θεσμός του Λιγκ Καπ;

«Ο θεσμός του league cup αποτελεί γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ αλλά έχει αποκτήσει πλέον και τον στόχο κάθε ομάδας. Είναι ένας τίτλος, γι’ αυτόν τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε έναν ημιτελικό με την ομάδα μου. Είναι μια πολύ καλή και διοργάνωση..»

Ο τέως προπονητής σου Γιώργος Γιάτσης είχε πει πως το Λιγκ Καπ είναι πολυτέλεια για τον Άρη, ισχύει ακόμα αυτό;

«Σίγουρα αποτελεί μια πολυτέλεια για την ομάδα του Άρη λόγω της θέσης που βρισκόμαστε, αλλά αυτό οφείλεται σε μια πολύ καλή νίκη που κάναμε με τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό πιστεύω ότι το αξίζαμε να είμαστε στο φάιναλ φορ.»

Είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός;

«Επειδή δεν έχουμε την πίεση του βαθμολογικού πίνακα πιστεύω πως θα παίξουμε ελεύθερα χωρίς πίεση απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είναι ένας ημιτελικός θα παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα. Η ομάδα μου μαζί με την προσθήκη του Καμίνσκι είναι πιο δυνατή και θα κάνουμε το καλύτερο.»

Η αποστολή του Άρη αναμένετε στην Αθήνα αύριο το απόγευμα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ-4

Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα

Ημιτελικοί

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

18.30: Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδούπολης (NOVA)

Διαιτητές: Κουτσούλας, Θεμελής. Παρατηρητές: Αντωνούλης, Ιορδανίδης. Επόπτες: Ράντσιου, Χαμπιλού, Διαμαντής, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

21.00: Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης (NOVA)

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μουλά Λεμονιά. Παρατηρητές: Ιορδανίδης, Αντωνούλης. Επόπτες: Καλομοίρης, Οικονομοπούλου, Καντλή, Δαλέκου. Γραμματεία: Σωτοπούλου.

Τελικός

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

18.30: Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού (NOVA)

Διαιτητές: (Θα ανακοινωθούν μετά τους ημιτελικούς) Παρατηρητές: Αντωνούλης, Ιορδανίδης. Επόπτες: Καλομοίρης, Χρηστίδης Αλ. Μαριδάκης, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.