Ο Νίκος Μήλης μιλάει για την Εθνική Εφήβων

Ο Νίκος Μίλης αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα των Εφήβων σε μια προσπάθεια να πάρουν το εισιτήριο στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ουγγαρία.

Δυστυχώς η ομάδα μας δε τα κατάφερε, βγήκε όμως κερδισμένη από πολλά νέα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους σε αυτό του τουρνουά, ανάμεσά τους και ο Νίκος Μίλης που αγωνίζεται στον Άρη.

Πως ήταν η εμπειρία σου με την Εθνική ομάδα;

«Κάθε αθλητής στην ηλικία μου το όνειρο του είναι να παίξει σε εθνική ομάδα για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν στέλεχος της.»

Ήταν αρκετό το διάστημα προετοιμασίας για μια τόσο σημαντική διοργάνωση;

«Για μια τέτοια διοργάνωση, η γνώμη μου είναι, πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δέσει καλύτερα. Φυσικά δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αλλά ούτε και του προπονητή, είναι καθαρά θέμα της Ομοσπονδίας.»

Πως χάθηκε η πρόκριση;

«Πιστεύω έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια από μέρους μας. Τα ματς κρίθηκαν στης λεπτομέρειες όπου δεν σταθήκαμε τυχεροί έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση που θέλαμε πάρα πολύ.»

Τι κρατάς από το τουρνουά;

«Από κάτι τέτοια τουρνουά ο κάθε παίκτης κρατάει την εμπειρία του τουρνουά βλέποντας καλύτερους παίκτες με σκοπός κάποια στιγμή να τους κερδίσει!»