Αντωνιάδης:«Με τις καλές ομάδες παίζουμε εξίσου καλά»

Ο προπονητής της ομάδαςΡοδίων Άθλησις μίλησε στο rodiwnathlishs.blogspot.gr για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής , με το Ρέθυμνο και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κύζικο, κάνοντας παράλληλα έκκληση στον κόσμο της ομάδας να έρθει να ενισχύσει την ομάδα του.
Πως θα σχολιάζατε την μάχη που έδωσε η ομάδα στον αγώνα με τον Ρέθυμνο, παρόλο τις απουσίες και ειδικά το 2ο σετ που χάθηκε στις λεπτομέρειες;
Γνωρίζαμε ότι  θα είχα σημαντικές ελλείψεις , λείπανε 4 βασικά στελέχη ,όποτε θα πήγαινε η μισή ομάδα, από εκεί και πέρα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι , δεν περιμέναμε πολλά πράγματα, πήγαμε και παλέψαμε , για ότι καλύτερο γίνεται, η ομάδα του Ρεθύμνου είναι στην 3η θέση βαθμολογικά, και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι , εκτός από το 2ο σετ που το χάσαμε στις λεπτομέρειες.
Τον Κύζικο τον αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας , αλλά και στο κύπελλο πιο πρόσφατα , ποιες διαφορές είδατε ανάμεσα στα 2 αυτά παιχνίδια και τι ομάδα περιμένουμε να έρθει εδώ;
Ο Κύζικος είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που παίζανε στην Α1 , στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος που παίξαμε μέσα στον Κύζικο, μπορώ να πω ότι τους αιφνιδιάσαμε, γιατί πήραμε ένα σετ και γενικά είχαμε πολύ καλή εμφάνιση , αλλά χάσαμε 3-1. Στο Κύπελλο πάλι πήγαμε με ελλείψεις, γιατί το κύπελλο δεν μας ενδιέφερε τόσο και την προηγούμενη μέρα παίζαμε με την Αργυρούπολη , οπότε έδωσα χρόνο στα παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, και πάλι όμως αν και ο Κύζικος ήταν πλήρης καταφέραμε να πάρουμε ένα σετ και σταθήκαμε άξια απέναντί . Την Κυριακή θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει για κανένα εύκολο παιχνίδι. Ο Κύζικος είναι δεύτερος αυτή την στιγμή , τρεις βαθμούς πίσω από τα Χανιά και διεκδικούνε την άνοδο στην volleyleaue, οπότε σίγουρα θα έρθουν με διάθεση να κερδίσουν το παιχνίδι, από την  άλλη εμείς καιγόμαστε για πόντους  και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πράγμα που δεν πήραμε στα προηγούμενα παιχνίδια και το καλό είναι πως συνήθως με τις καλές ομάδες , παίζουμε και εμείς εξίσου καλά.
Υπάρχουν απουσίες;
Σοβαρές απουσίες δεν θα έχουμε , εκτός από τον Καρπαθάκη, που δεν θα έρθει, ο Κοτίτσας επανέρχεται σιγά σιγά, ο Χουσίδης επιστρέφει, ο Κοκολάκης έχει ένα πρόβλημα στην μέση και ελπίζω να το ξεπεράσει μέχρι την Κυριακή, αλλά όποιοι και να είμαστε θα πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε κάτι από σετ ή πόντο μέχρι και το παιχνίδι.
Θα σας δώσει μια επιπλέον ώθηση και ο κόσμος της ομάδας;
Ο κόσμος, όπως το έχουμε ξαναπεί βοηθάει πάρα πολύ στη ψυχολογία του αθλητή και της ομάδας , και τον καλούμε να έρθει να μας στηρίξει , να απολαύσει ένα ωραίο θέαμα και να μας βοηθήσει στο στόχο μας.
 
Ανδρέας Γαβαλάς