Λαχτάρισε ο Μίλωνας

Ο Μίλωνας πήρε δύσκολη νίκη στην έδρα των Ναυπηγείων καθώς έφυγε με νίκη στο τάι μπρέικ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δε μπήκε καθόλου καλά στον αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ από την αρχή και τα Ναυπηγεία πήραν το σετ 25-22. Στο δεύτερο και τρίτο σετ ο Μίλωνας μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και πήρε το δεύτερο σετ 23-25. Στο τρίτο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το 10-10 και στη συνέχεια με καλές επιθέσεις και μπλοκ ξέφυγε και πήρε το σετ 17-25. Στο τέταρτο σετ ο Μίλωνας χαλάρωσε, έκανε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να χάσει το σετ 25-20 και να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο τάι μπρέικ ο Μίλωνας ήταν μπροστά 2-0 αλλά τα Ναυπηγεία έκανε ένα 3-0 και βρέθηκαν μπροστά αλλά με αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα ο Μίλωαν πήρε τελικά το σετ.

Ο Μάκης Παπασταματάτος μας είπε για τη νίκη της ομάδας του:

«Η άλλη ομάδα ήταν πολύ μαχητική ήθελε την νίκη και φάνηκε δεν παίξαμε τόσο καλά μπορούμε και καλύτερα!!! Έστω όμως κάναμε μια σημαντική νίκη για την δύσκολη συνέχεια με δύσκολα παιχνίδια.»

Ελληνικά Ναυπηγεία - ΑΟΝΣ Μίλων 2-3 (25-18, 23-25, 17-25, 25-20, 11-15)
Ναυπηγεία (Φορτούνας): Κοτσίνης, Μπασούκας, Κούλας, Κατσανεβάκης, Δημοβασίλης, Παπαδέας, Μακρής (λ) / Κάνουλας, Χαλδέος, Μουτζούρης
Μίλωνας (Ντόζης): Κεχράς, Τουρνάκης, Σπυριούνης, Πανούσος, Περγαμαλής Σ., Αναστασόπουλος, Μουσίκας (λ) / Παπασταματάτος Γ., Παπασταματάτος Ν.