Ο Ολυμπιακός ξανά για την κορυφή στη Γλυφάδα

Στον...τόπο που κατέκτησε την πρώτη φετινή κούπα επιστρέφει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (11/2).

Με τις μνήμες νωπές από τα πανηγύρια για την κατάκτηση του League Cup ο Θρύλος αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα την Α.Ε.Κ. (19:30) στο πλαίσιο του εξ' αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ με μοναδικό στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί που τρέχει από την έναρξη της σεζόν στην Ελλάδα. Οι νταμπλούχοι θα δώσουν το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι καθώς προέρχονται από την επικράτηση σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την Κυριακή (8/2) λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Ρέντη. Η αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, μετατέθηκε για την Κυριακή (15/02, 17:00) Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Τρίτη το απόγευμα (10/2). Το πρόγραμμα περιλάμβανε βιντεοθεραπεία και προπόνηση. Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Καζάζη είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Καζάζης: «Σε πολύ καλή κατάσταση παρά την κούραση»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Κ. : «Παρά την κούραση που υπάρχει η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το μόνο που θέλουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι η καθαρή νίκη. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει προβλήματα η Α.Ε.Κ. δεν πρέπει να μας επηρεάσει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα».

Κλαρκ: «Να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας»
Ο Αμερικάνος διαγώνιος του Ολυμπιακού, Κάρσον Κλαρκ τόνισε: «Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι και είναι φανερό ότι δεν θα είναι εύκολο ειδικά από τη στιγμή που προερχόμαστε από πολλά διαδοχικά ματς. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω στα τελευταία παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

 

δελτίο τύπου Ολυμπιακός