Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο διαμαντάκια από το Κιλκίς στον Μυγδονιακό

Το Δ.Σ. και οι προπονητές των τμημάτων του Μυγδονιακού έχοντας αναγνωρίσει το ταλέντο και το πάθος για βόλλευ της Λαμπρινής Καραγιαννίδου και της Ξανθής Φούρα που δοκιμάστηκαν στην ομάδα, ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στα ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017.

Οι δύο αθλήτριες, ηλικίας 15 ετών, έρχονται από το Κιλκίς για να προσθέσουν την δική τους αξία σε αυτήν των υπόλοιπων κοριτσιών - διαμαντιών των τμημάτων υποδομής και της γυναικείας ομάδας. Η Ξανθή Φούρα και η Λαμπρινή Καραγιαννίδου αποτελούν απόδειξη ότι ο Μυγδονιακός δεν εργάζεται σκληρά μόνο για τα δικά του κορίτσια δημιουργώντας πολλά υποσχόμενες νέες αθλήτριες, αλλά είναι ανοικτός σε όλες τις ηλικίες για να καλλιεργήσει σε όλα τα κορίτσια τα ιδανικά του αθλήματος.

Η Λαμπρινή Καραγιαννίδου, που αγωνίζεται ως κεντρική, ήρθε στον Μυγδονιακό για να ζήσει μεγαλύτερες προκλήσεις και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Επιπλέον συμπληρώνει ότι είναι μία ευκαιρία για την ίδια να αγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να δοκιμάσει τον εαυτό της σε αγωνιστικά πλαίσια μεγάλων προσδοκιών. Τέλος καταλήγει ότι στον Μυγδονιακό βρήκε ένα κλίμα ζεστό, συναθλήτριες που δεν ανταγωνίζονται αλλά συναγωνίζονται και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας κ.Άντζυ Τρύψιας που εκτός από άριστη τεχνική κατάρτιση έχει και την ικανότητα να προσεγγίζει την κάθε αθλήτρια με ξεχωριστό τρόπο.

Η Ξανθή Φούρα , που αγωνίζεται ως ακραία, ανέπτυξε το ταλέντο της στις ομάδες του Κιλκίς και της Νάξου. Με αέρα λοιπόν νησιώτικο και θαλασσινό ήρθε στον Μυγδονιακό για τα δύσκολα, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε. Επειδή έχει μάθει να βουτάει στα βαθειά και στα κύμματα και όχι να κολυμπάει με σανίδα επέλεξε τον Μυγδονιακό για το υψηλό του επίπεδο, τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να δείξει την αξία της και τον σκληρό ανταγωνισμό της Β' Εθνικής.

Τις δύο νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες καλωσορίζουμε επίσημα στην οικογένεια της ομάδας.

diamantakia.jpg

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.