Έφτασαν στη Σύρο οι νέοι παίκτες

Συνοδευόμενοι από τον προπονητή της ομάδας Ντούσκο Νίκολιτς έφτασαν στη Σύρο με το Blue Star Patmos οι περισσότεροι παίκτες της νέας ομάδας του Φοίνικα Σύρου.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ρούσσο, τους υποδέχτηκαν στο λιμάνι για το καλωσόρισμα και τις γνωριμίες και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στη ταβέρνα του Νίκου Δεκαβάλλα (Ιθάκη του Αή) ο οποίος γιά μία ακόμη φορά έδειξε την αγάπη του πρός την ομάδα, προσφέροντας ένα πλούσιο δείπνο. Στην Σύρο ήλθαν οι νεομεταγραφέντες Δημήτρης Εφραιμίδης, Milija Mrdak, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Χήρας, Reinaldo De Outeiro, Άλβι Σούρδι, Γιάννης Σκαρλατίδης, Νίκος Κουμιώτης και ο “παλαιός” Γιάννης Μάρκου.

Στην Σύρο περιμένουν ο Matteo Paris και ο Γιώργος Βελέντζας και σύντομα θα ενσωματωθούν ο Αμερικανός κεντρικός Grayson Overman και το λίμπερο της ομάδας Δημήτρης Ζήσης μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος.

Να σημειώσουμε ότι η βασική προετοιμασία της ομάδας θα έχει την σφραγίδα του γυμναστή της εθνικής Σερβίας Γιόβαν Πέτροβιτς ο οποίος ήλθε στη Σύρο με υπόδειξη του Ντούσκο Νίκολιτς.

Πηγή: http://foinikasclub.gr/club