Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη συγκέντρωση των γυναικών του Ηρακλή Χαλκίδας

Τ΄ απόγευμα της Τρίτης 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των τμημάτων γυναικών και κορασίδων του Ηρακλή Χαλκίδας, στο κλειστό της Κανήθου, στα πλαίσια της ενημέρωσης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Απ΄ την διοίκηση παραβρέθηκαν  ο Γιάννης Βασιλείου, ο Διαμαντής Θωμάς, ο Δημήτρης Κακάτσος, ο Δημήτρης Καραντάκης (τιμ μάνατζερ γυναικών), ο Γιάννης Καρκαλής, ο Σταύρος Σφυρίδης, η νομική σύμβουλος Στέλλα Βαβουλιώτη και ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου Κώστας Λαγός. Το παρόν έδωσε και ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας Κώστας Γιαννέλης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα εργαστεί και θα οργανωθεί η ομάδα γυναικών καθώς και τα τμήματα υποδομών την νέα περίοδο.

Στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, παρουσιάστηκαν περίπου τριάντα παλιές αθλήτριες, καθώς και οι τέσσερις νέες  μεταγραφές (Μαργαρίτα Καραντάκη, Εβελίνα Λύκου, Μάγδα Βούλγαρη, Ειρήνη Ζυμαράκη). Οι προπονήσεις μόνο για το τμήμα γυναικών, σύμφωνα με το προσωρινό πρόγραμμα που εξέδωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ και έχει ισχύ μέχρι τις 9/9/2016, θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο κλειστό του ΔΑΚ Χαλκίδας (δίπλα στο κολυμβητήριο) καθημερινά 17:00-19:00.

Στην συγκέντρωση, στην οποία έλαβαν μέρος και αρκετοί γονείς αθλητριών του συλλόγου, έγιναν σύντομες τοποθετήσεις απ΄ τα μέλη της διοίκησης και ακολούθησε ανοιχτός διάλογος σε πολύ καλό δημιουργικό κλίμα, που φανερώνει την διάθεση όλων να προσφέρουν και την αισιοδοξία που υπάρχει για την επίτευξη των στόχων και στα τμήματα γυναικών-υποδομών.

Όλα δείχνουν πως εκτός απ΄ το τμήμα ανδρών, που θα εκπροσωπήσει την πόλη στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ της χώρας, στήνεται κάτι πολύ δυνατό και στα τμήματα γυναικών-κορασίδων του Ηρακλή Χαλκίδας και μπαίνουν οι βάσεις για νέες μεγάλες μέρες για τον αθλητισμό της Εύβοιας.

Προς το τέλος της συγκέντρωσης έγινε παρουσίαση σχεδόν του συνόλου του έμψυχου δυναμικού και του προπονητικού τιμ του ανδρικού τμήματος του Ηρακλή Χαλκίδας και όλοι οι παρόντες έδειξαν ενθουσιασμό και διάθεση να γίνουν πρεσβευτές της ανάπτυξης του βόλεϊ στην Χαλκίδα και όπως όλα προμηνύουν, με την συμβολή τους, το κλειστό της Κανήθου θα ζήσει μεγάλες στιγμές σε κάθε αθλητική εκδήλωση του συλλόγου.