Έναρξη ΜΙΝΙ - Ακαδημιών Τμημάτων Βόλεϊ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.»

Έναρξη ΜΙΝΙ - Ακαδημιών Τμημάτων Βόλεϊ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.»

 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 ''Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες σας καλωσορίζουμε στο τμήμα νolley του «ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.».

Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή σας να εμπιστευθείτε το παιδί σας στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου μας, ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση η οποία συνοδεύθηκε από την κατάλληλη έρευνα σε αρκετά αθλητικά σωματεία και συλλόγους. Εμείς με τη σειρά μας αφού σας ευχαριστήσουμε για την απόφασή σας να εμπιστευτείτε το σύλλογό μας - και ειδικότερα το τμήμα volley - για την άθληση και την ανάπτυξη των παιδιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές μας σε αυτή την κατεύθυνση.

 Ο ΓΑΣ έχει γίνει μια αθλητική κυψέλη που αναπτύσσει και εξελίσσει αθλητές και αθλήτριες του volley με τη βοήθεια των έμπειρων προπονητών που εντάχθηκαν αλλά και θα ενταχθούν στο μέλλον στο έμψυχο δυναμικό του.

Το οικογενειακό κλίμα που προσφέρει ο σύλλογός μας είναι αναγνωρισμένο πλέον από το σύνολο της αθλητικής κοινότητας.
Το τμήμα βόλεϊ βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και στην αγάπη των προπονητών μας τους οποίους και προτρέπει να αποτελέσουν τους καθοδηγητές και εμψυχωτές των νεαρών παιδιών που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του ώστε και αυτά με τη σειρά τους να αγαπήσουν να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν στο όμορφο άθλημα του volley.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και το ίδιο ζητάμε και από εσάς με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

 Αγαπητοί Αθλητές και Αθλήτριες volley του Συλλόγου μας,
ένα θερμό καλωσόρισμα από τη Διοίκηση και εμένα προσωπικά σε εσάς που είστε το επίκεντρο της προσοχής και της διαρκούς προσπάθειάς μας.

Σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον υγιή στίβο του αθλητισμού.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπική σας ανάπτυξη και η συστηματική ομαδική προσπάθεια θα φέρουν επιτυχίες οι οποίες θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειάς σας.

Το τμήμα volley και η Διοίκηση του συλλόγου, θα είναι πάντοτε υποστηρικτής σας''.

Τη Δευτέρα λοιπόν 5 Σεπτεμβρίου οι ακαδημίες μας ξεκινάνε ανανεωμένες και με όρεξη για δουλειά σύμφωνα με το περυσινό πρόγραμμα προπονήσεων όπως παρακάτω για τις πρώτες δύο ημέρες:

ΜΙΝΙ_1 6ου ΕΠΑΛ: ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-18:15
ΜΙΝΙ_2 6ου ΕΠΑΛ: ΔΕΥΤΕΡΑ 18:15-19:30
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: 20:30-21:45
ΜΙΝΙ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: ΤΡΙΤΗ 16:00-17:00
ΜΙΝΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: ΤΡΙΤΗ 20:00-21:00

Γονείς αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 4 χρονών και άνω που επιθυμούν να γραφούν στο σύλλογό μας θα μπορούν από Δευτέρα 5/9 να πληροφορούνται για τα τμήματα και τις ώρες προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου ΤΕΕ(Περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων) από 17:00-19:30 ή καθημερινά στα τηλέφωνα:

6942027592 ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ
6956090311 ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
6937151698 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΟΥΠΗΣ
6936505267 ΤΖΑΛΑΛΗ ΣΟΦΙΑ

Κοντά σας διοίκηση και προπονητές του ΓΑΣ έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να λύσουν τις απορίες σας.

Με εκτίμηση το ΔΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απάντηση Καραμπέτσου σε Διονά