Προκηρύξεις Πανελλήνιων Beach Volley 2017 Κ17-Κ19

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλήματος Beach Volley 2017 για τις Κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων (Κ 17) και Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19).

Από τα τουρνουά (Regional) που θα διοργανωθούν στην Α’ Περιφέρεια, θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων – Κορασίδων (Κ 17) που θα διεξαχθεί στις 28- 30 Ιουλίου 2017, στις Ράχες Φθιώτιδος και στο Τελικό τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19), που θα διεξαχθεί στις 22-23 Ιουλίου 2017, στην Χίο.

Οι τελικοί της Περιφέρειας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και για τις δύο κατηγορίες (Κ17, Κ19) έως τις 16/7/2017, προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι λίστες συμμετοχής των Τελικών.

Παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν, να μας γνωρίσετε, αν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Σωματείο σας, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional (OPEN ή FINAL), σε συνεργασία με την Ένωσή μας.

Υπενθυμίζεται ότι,  για να αναγνωρισθούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

 Επίσης από φέτος, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή συνδιοργανωτή φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2 μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30 εκ κλπ).  Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού.

Η Ένωση θα σας κοινοποιήσει τις Προβλεπόμενες  Ειδικές Προκηρύξεις, μόλις εγκριθούν από την ΕΟΠΕ.

Για την καλύτερη ενημέρωση, μπορείτε να δείτε τις Πληροφορίες για διοργανωτές, καθώς και τις Πληροφορίες για αθλητές, από το site της Ε.Ο.ΠΕ. ή από το blog της Ένωσης.