Κοσμήματα, drone, cheer leaders όλα θα τα έχουν τα φετινά masters (VIDEO)

Πολλά υποσχέθηκαν οι χορηγοί της φετινής διοργάνωσης και η ΕΟΠΕ σε μια προσπάθεια να «χαμογελάσει» το άθλημα και να γνωρίσει ξανά τις μεγάλες του δόξες.

Από κοσμήματα αντί για μετάλλια από την Folli Follie μέχρι πανελλαδική κάλυψη με drone από το Star Δυτικής Ελλάδας, ακόμα και Cheer Leaders που θα ακολουθούν σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Μέγας χορηγός του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι το λουξ Plus 'n' Light Tea, με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας κ. Άνυ Καραγκιουλέ να τονίζει: «Εκ μέρους της εταιρείας Loux θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Θέλω να πω για τα νέα μας προϊόντα που είναι μόνο με φυσικά γλυκαντικά χωρίς ζάχαρη και είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές να τα έχουν κοντά τους και να δροσίζονται. η εταιρεία μας είναι η μεγαλύτερη στους φυσικούς χυμούς στην χώρα μας και είμαστε σε πολύ υψηλή θέση στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. H Loux εμπλέκεται σε πάρα πολλές χορηγίες και θεωρούμε ότι τέτοιες διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικές. Θα είμαστε κοντά σας φέτος και ευελπιστούμε και για τα επόμενα χρόνια».

Η Folli Follie είναι επίσημος χορηγός του Spetses Golden Cup κι η εκπρόσωπος της ετιρίας κ. Κατερίνα Χατζηδάκη δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που είμαστε εδώ. Ο όμιλος Folli Follie στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις και εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών. Δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζουμε διοργάνωση στις Σπέτσες, το ομαδικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας. Καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες, όπως επίσης και στις άλλες διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν».

Επίσης χορηγοί-υποστηρικτές του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι οι εταιρίες Wolkswagen, Ζαγόρι, Gala, Ορίζων ασφαλιστική και η 24Media.

Μετά από πέντε χρόνια στους τηλεοπτικούς δέκτες επιστρέφει και η εκπομπή Beach Volley Action που είναι μία παραγωγή του Star Κεντρικής Ελλάδας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταθμού Γιώργο Σιμόπουλο να τονίζει από την πλευρά του:
«Προέρχομαι από το χώρο του βόλεϊ κι αυτός είναι ο λόγος που είμαι στην τηλεόραση έχοντας εδώ και 17 χρόνια τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στο Star Κεντρικής Ελλάδας. 
Όταν εντάχθηκα πλήρως στην τηλεόραση, προσπάθησα να βοηθήσω και άθλημα και επειδή το καλοκαίρι οι αθλητές δεν είχαν δραστηριότητα ξεκίνησε το μπιτς βόλεϊ και έτσι πρότεινα να γίνει η εκπομπή Beach Volley Action, που περιλαμβάνει ότι δεν βλέπει κάποιος στο δίωρο της μετάδοσης των τελικών. Καταγράφει ότι γίνεται στα τουρνουά, προβάλει τους τόπους διεξαγωγής των αγώνων, τους ανθρώπους που «διοικούν» τον κάθε τόπο, τους χορηγούς που στηρίζουν τα τουρνουά και τους λόγους πους τους έφεραν κοντά στο άθλημα , τους αθλητές, τους διαιτητές, τους διοργανωτές και όλους όσους συμμετέχουν σ’ αυτή τη γιορτή.
Η εκπομπή ξεκίνησε από το 2005 έως το 2012 και επιστρέφει φέτος… Και το τρέιλερ της εκπομπής αναφέρεται σ’ αυτή τη διακοπή για τη νέα αρχή. Με πιο σύγχρονες συνθήκες, καθώς είμαστε πλέον στην εποχή των drones… Αυτή η εκπομπή όπως παλιά, παρόλο που εκπέμπουμε μέσω ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, θα μεταδίδεται μέσω 11 περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η διοίκηση του κ.Καραμπέτσου για να αρχίσει ξανά η εκπομπή αυτή»

Εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και η εφημερίδα «Φως των Σπορ» με την εκπρόσωπο της εφημερίδας Όλγα Νικολαΐδου να δηλώνει: «Καλησπέρα σας. Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα αυτά που είπαν οι διοργανωτές. Μου αρέσει το όλο κόνσεπτ, καθώς το beach volley είναι ένα άθλημα τόσο θεαματικό και εντυπωσιακό που μαγεύει τα πλήθη και αξίζει να παίρνει όλη αυτή την διάσταση. Είναι πολύ όμορφο που το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Είμαι βέβαιη ότι η εφημερίδα μας θα το καλύψει όπως του αξίζει και τα φύλλα θα γεμίσουν με όμορφες εικόνες».

Πολυμέσα