Μέχρι την Τρίτη οι δηλώσεις συμμετοχής στο Toumpa Open

Μετά το Avant Garde Open η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί και δεύτερο τουρνουά στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beach volley με το Toumpa Open το διάστημα 29/06-2/07.

To τουρνουά ανήκει στην κατηγορία Open και είναι ο πρώτος σταθμός για το φετινό North Area Beach Volley Circuit. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις που θα φτιαχτούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας και θα έχει συνολικό έπαθλο 1450 ευρώ (850 οι άνδρες, 600 οι γυναίκες).

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται αύριο βράδυ και οι αθλητές που απαρτίζουν τις ομάδες που συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

Για πληροφορίες Σπύρος Γκολίτσης 6932.283285 και πατήστεΕΔΩγια τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε στο volleyball.gr: «Το Toumpa Open είναι θεσμός για το beach volley με συνοδοιπόρο την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο και είναι το πιο αξιόπιστο στο βορειοελλαδικό χώρο. Καλούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να έρθουν και να παίξουν σε ένα όμορφο γήπεδο μέσα σε ένα πάρκο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και καλούμε τον κόσμο της πόλης για να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου».