Δεύτερος σταθμός στα Juniors η Θεσσαλονίκη

Στην Παραλία Νέων Επιβατών μεταφέρεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley K19. Το Thessaloniki Juniors OPEN θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29/6-1/7 με συνδιοργανωτή το El Bandana BVC.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πήραν παράταση μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 14.00. Το Thessaloniki Juniors OPEN είναι η δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί , με επόμενο σταθμό την Πάτρα, ενώ θα ακολουθήσουν οι τρεις τελικοί στις ηλικίες Κ17, Κ19 και Κ22.

«Καλωσορίζουμε το νέο αίμα του beach volley στις εγκαταστάσεις του αθλητικού μας συλλόγου, όπου με χαρά έχουμε φιλοξενήσει στο παρελθόν ανάλογες διοργανώσεις. Αυτό που πάντα έλεγα σε όλους τους αθλητές είναι να ακολουθείς το τρίπτυχο, ασφάλεια, αγωγή και στη συνέχεια την αγωνιστική εξέλιξη. Ευελπιστώ να δώσουμε την προβολή που αξίζουν τα παιδιά που θα αγωνιστούν και εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία» δήλωσε ο πρόεδρος του El Bandana BVC Στάμος Βιολάρης.  
 
Χορηγοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors είναι η ARLA Protein, η VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική που ασφαλίζει όλες τις φετινές διοργανώσεις, και η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Τέλος, χορηγός επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα fosonline.gr.
 
Ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors διεξάγεται υπό την αιγίδα και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και κανονισμούς διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ.