Οι απονομές, οι βραβεύσεις και οι δηλώσεις στο Thessaloniki Masters

Τις βραβεύσεις στους νικητές και πρωταγωνιστές του THESSALONIKI MASTERS έκαναν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
 
Το παρών στους τελικούς του THESSALONIKI MASTERS έδωσε η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
 
 
«Το σκηνικό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Δήμου Θεσσαλονίκης να διαμορφώσουν την πλατεία Αριστοτέλους σε παραλία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος απέδειξε ότι μπορεί η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός για την πόλη. Δίνει την δυνατότητα στην πόλη να παρακολουθήσει θέαμα υψηλού επιπέδου στο κέντρο της πλατείας. Είναι και ένας τρόπος να αυξηθεί ο αθλητικός τουρισμός στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που πάντα είχε υψηλού επιπέδου τουρισμό. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας δίνουν την δυνατότητα να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τα επόμενα χρόνια. Το ότι για δεύτερη χρονιά βρισκόμαστε στην Αριστοτέλους και οι θεατές παρακολουθούν τέτοιου επιπέδου αγώνες, ναι πρέπει να γίνει θεσμός η διοργάνωση για τα επόμενα χρόνια» δήλωσε η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου η οποία και παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ. μία τσάντα με δώρα του THESSALONIKI MASTERS.
 
 
MVP στους άνδρες αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Μπανιώτης από την Κομοτηνή και στις γυναίκες η Δήμητρα Μαναβή από την Θεσσαλονίκη. Μαζί με τα έπαθλα, Μπανιώτης και Μαναβή θα απολαύσουν και οκτάμηνη δωρέαν παροχή ρεύματος από την χορηγό εταιρεία ZeniΘ.
 
 
 
 
 
Αναλυτικά οι επίσημοι που έδωσαν το παρών στους τελικούς και έκαναν τις βραβεύσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Αντιπρόεδρος Λευτέρης Κογκαλίδης, το μέλη του Δ.Σ. Δήμητρα Χαριτίδου, Νίκος Δατσέρης, Ελένη Καζάκου, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος Κώστας Τσιλιγκός, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Στέλιος Αγγελούδης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης και μέλος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Γιώργος Διονάς, η προϊσταμένη της διεύθυνσης αθλητισμού πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Θωμαή Τσούρλου, ο CEO της ZeniΘ Φεντερίκο Ρέγκολα, ο εκπρόσωπος της ZeniΘ Μάνος Εξαρχουλάκος, η εκπρόσωπος της ARLA Protein Πέπυ Γερολυμάτου, ο εκπρόσωπος της BonaVita Σπύρος Τσουμάνης και ο διευθυντής των αγώνων Φρέντι Μπρουκς.