Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

FLORINA OPEN: Καλιανίδης, Τερζόγλου και Θωμαΐδου, Μπαρμπαλιού κέρδισαν το χρυσό και την... βροχή

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο στα τουρνουά OPEN του NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT πανηγύρισαν στην άμμο της Φλώρινας οι Γιώργος Καλιανίδης, Σπύρος Τερζόγλου στους άνδρες και οι Χριστίνα Θωμαΐδου, Ελευθερία Μπαρμπαλιού στις γυναίκες.


Παρά την δυνατή βροχή που υπήρχε κατά την διάρκεια των ημιτελικών και των τελικών, οι ομάδες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην άμμο των εγκαταστάσεων του αθλητικού πολυχώρου TSOTAKIS PLACE.

Στον τελικό των ανδρών, οι Γιώργος Καλιανίδης, Σπύρος Τερζόγλου επικράτησαν του Παναγιώτη Βογιατζόγλου, Αλέξανδρου Κουρτίδη με 2-0 (21-12, 21-15) και πρόσθεσαν από 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία.

Στις γυναίκες, οι Χριστίνα Θωμαΐδου, Ελευθερία Μπαρμπαλιού επιβλήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-18) σετ της Ιφιγένειας Κωστάη και της Δέσποινας Λιούνη. Οι νικήτριες πρόσθεσαν 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία.
 
Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Φλώρινας Παναγιώτης Τσιακμάκης και ο αντιδήμαρχος οικονομικών Δήμου Φλώρινας Βασίλης Χατζητιμοθέου.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη ΕΔΩ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.