Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ18: Πρόκριση στους «24» για Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη και Καρδούλια, Μουτάφη

Την τρίτη θέση και την πρόκριση στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πέτυχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που διεξάγεται στην Λιουμπλιάνα οι Γιάννης Καρδούλιας, Μανώλης Μουτάφης στα αγόρια και οι Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη στα κορίτσια.


Οι Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη, στο τελευταίο τους παιχνίδι για τον Β' όμιλο γνώρισαν την ήττα από τις... γηπεδούχες Σλοβένες Κάλαρ, Ποσεντέλ με 2-0 (21-18, 21-17) σετ και κατέλαβαν την τρίτη θέση, που τις οδηγεί στην φάση των «24» και θα περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στο δρόμο για τους «16».

Στα αγόρια, οι Καρδούλιας, Μουτάφης μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα του Ε' ομίλου από τους Σουηδούς Νίλσον, Ασκ, κατάφεραν σήμερα Παρασκευή 3/9 να πάρουν τη νίκη που τους έστειλε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο δεύτερο παιχνίδι τους ηττήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-16) σετ από τους Εσθονούς Ταχτ, Τζους και στην καθοριστική αναμέτρηση με τους Κροάτους Ντιβάλντ, Βλάσιτς πήραν τη νίκη με 2-0 (21-12, 21-13) σετ που τους έδωσε το εισιτήριο για τους 24. Πλέον, θα περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στο δρόμο για τους «16».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.