Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη πρόκριση για Μανδηλάρη και Κανέλλο

Τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του παγκόσμιου τουρνουά κατηγορίας futures στη Ρόδο πήρε ο Ιάσονας Κανέλλος με τον Άγγελο Μανδηλάρη.

Με την άκρως τιμητική ένατη θέση ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη Καλλιπάτειρα οι Θοδωρής Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Ιωαννίδης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας άφησαν εκτός συνέχειας στη διοργάνωση την νούμερο ένα ομάδα του κυρίως ταμπλό, τους Ουρουγουανούς Λουκαρέλι, Χάνιμπαλ επικρατώντας με 2-0 (21-17, 21-17) σετ.

Στο πρώτο σετ το 13-13 έγινε 16-13 για την εθνική μας ομάδα με τον Άγγελο Μανδηλάρη να πετυχαίνει δύο άσσους σε αυτό το διάστημα. Το ελληνικό δίδυμο έφτασε στο 1-0 σετ με 21-17 μετά από επίθεση του Ιάσονα Κανέλλου.

Στο δεύτερο σετ η ελληνική ομάδα πάλι ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε με 7-4 αναγκάζοντας τους Ουρουγουανούς να καλέσουν από νωρίς τάιμ άουτ. Ο Κανέλλος κράτησε υποδοχή, ο Μανδηλάρης «σκέπασε» το φιλέ για το 21-17 και στο δεύτερο σετ για το τελικό 2-0 σετ.

Επόμενος αντίπαλος για τους Κανέλλο, Μανδηλάρη οι Πολωνοί Σζαλανκιέβιτς, Φλόρτζικ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.50 την Κυριακή 22 Μαΐου.

Ένατη θέση για Παπαδημητρίου, Ιωαννίδη και στη 13η Ντάλλας, Κόλα και Τζιουμάκας, Χατζηνικολάου

Με την ένατη θέση και 180 βαθμούς στις αποσκευές τους, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης έφτασαν κοντά στη πρόκριση στην οκτάδα, ωστόσο λύγισαν από τους Φινλανδούς Νούρμινεν, Σίρεν. Η ελληνική ομάδα κατέκτησε το πρώτο σετ με 24-22, ωστόσο αφού η Φινλανδία ισοφάρισε σε 1-1 σετ στις λεπτομέρειες (21-17), έφτασε εύκολα στη κατάκτηση του τάι μπρέικ με 15-04.

Τέλος, Αντιόλ Κόλα/Σταύρος Ντάλλας και Στέλιος Τζιουμάκας/Δημήτρης Χατζηνικολάου κατέλαβαν την 13η θέση στη διοργάνωση και πρόσθεσαν 140 βαθμούς στην βαθμολογία τους.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Κυριακής 22 Μαΐου ΕΔΩ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.