Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Venus Errea Juniors Open: Χρυσό μετάλλιο για Σκουλούδη, Καραδημήτρα και Τριανταφύλλου, Σταγογιαννάκη

Η Αμαλία Σκουλούδη με την Ευθυμία Καραδημήτρα από τη Θεσσαλονίκη στα κορίτσια και ο Άγγελος Τριανταφύλλου από τη Λάρισα με τον Γιάννη Σταγογιαννάκη από τη Πρέβεζα πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο στο VENUS ERREA JUNIORS OPEN που ολοκληρώθηκε στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Οι τελικοί αγοριών και κοριτσιών που ήταν σε live streaming, ολοκλήρωσαν ένα δυνατό διήμερο αγώνων με το νέο αίμα του μπιτς βόλεϊ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στην άμμο του Venus Beach Bar.

Στον τελικό των κοριτσιών, η Αμαλία Σκουλούδη με την Ευθυμία Καραδημήτρα επικράτησαν των Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη με 2-0 (21-12, 21-11) σετ και τελείωσαν τη διοργάνωση χωρίς κανένα χαμένο σετ.

Εντυπωσιακός ήταν ο τελικός των αγοριών, με τον Άγγελο Τριανταφύλλου και τον Γιάννη Σταγογιαννάκη να επικρατούν μετά από 52 λεπτά του Θανάση Γιαννόπουλου και του Γιώργου Παπανικολάου με 2-1 (21-17, 13-21, 15-12) σετ.

Τις απονομές στα αγόρια έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Βασίλης Ακριβούλης και στα κορίτσια η διεθνής αθλήτρια του ΠΑΟΚ Όλγα Βεργίδου.
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.