Με 41 ομάδες το τρίτο τουρνουά masters στην Ξάνθη

Με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί από 14 έως 17 Ιουλίου στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη, το τρίτο φετινό τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Όλος ο μηχανισμός του Δήμου Ξάνθης και η τοπική κοινότητα προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης τα αστέρια της άμμου, στο τελευταίο major τουρνουά του φετινού σιρκουί.

Συνολικά 41 ομάδες θα λάβουν μέρος στο Xanthi Masters (23 ανδρών-18 γυναικών) και το πρώτο σερβίς θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (14/7) με τα προκριματικά των γυναικών και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσουν και οι προκριματικοί αγώνες στη κατηγορία των ανδρών.

Στο Νο1 του ταμπλό των ανδρών βρίσκονται οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου με τις ομάδες του Εθνικού σχεδιασμού (Στέλιος Τζιουμάκας/Δημήτρης Χατζηνικολάου, Αντιόλ Κόλα/Σταύρος Ντάλλας) να ακολουθούν στη βαθμολογία, ενώ στη 4η θέση του ταμπλό ανέβηκαν οι Γιώργος Καντιώτης, Νίκος Ντόντης. Στο Νο5 βρίσκεται η Εθνική ομάδα των Ιάσωνα Κανέλλου, Άγγελου Μανδηλάρη, νικητών των δύο προηγουμένων τουρνουά Masters σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο ταμπλό των ανδρών, οι νικήτριες τριών φετινών τουρνουά Open Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη οδηγούν την... κούρσα, με τις νικήτριες της Σύρου και της Θάσου Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή να ακολουθούν. Στη 3η θέση βρίσκονται οι Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη και αμέσως μετά είναι η Ιφιγένεια Σαμπάτη με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου, νικήτριες του τουρνουά Open στο Ωραιόκαστρο. Οι πρωταθλήτριες του Athens Golden Cup Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη θα διεκδικήσουν στη Ξάνθη τον δεύτερο φετινό τους τίτλο, ενώ στο Νο6 του ταμπλό είναι η έμπειρη ομάδα της Πηγιάννας Μεθενίτη και της Λίζας Τριανταφυλλίδη.

Αναλυτικά οι Entry Lists ανδρών και γυναικών ΕΔΩ.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022 είναι η Lipton Ice Tea, το δίκτυο διανομέων της Jeep® και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών BEFON.

Κύριος χορηγός του XANTHI MASTERS είναι το The Espressonist Coffee Company και επίσημοι χορηγοί είναι το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Vodafone Shop-Καρολίδου Χριστίνα και η βιοτεχνία αθλητικών ενδυμάτων Figli Sports.