Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Agios Nikolaos Finals: Κόλα και Ντάλλας προκρίθηκαν στον τελικό

Η εκπληκτική πορεία των Αντιόλ Κόλα, Σταύρου Ντάλλα στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος συνεχίζεται καθώς νίκησαν νίκησαν με 2-0 (21-15, 21-13) τους Ραφαήλ Μπανιώτη, Γιώργο Τερζόγλου και προκρίθηκαν στον πρώτο τελικό της καριέρας τους.
Κόλα και Ντάλλας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να βρουν αντίδοτο στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα ο δεύτερος ημιτελικός να μην έχει καμία σχέση με τον πρώτο ημιτελικό.
 
Μόνο στο πρώτο σετ υπήρχε ένα ενδιαφέρον καθώς το σκορ ήταν 11-10, αλλά εκεί ξέφυγαν με 15-10 και όλα τελείωσαν στο 21-15.
 
Στο β' σετ προηγήθηκαν με 6-0, 10-1 κι όλοι περίμεναν το τελικό σκορ με το 21-12 να στέλνει τους δύο νεαρούς στον τελικό δημιουργώντας και στους δύο ένα τσουνάμι συναισθημάτων.
 
«Ότι λέω στο γήπεδο είναι αυθόρμητο, αλλά αυτό που κάναμε δεν είναι ούτε αυθόρμητο ούτε τυχαίο. Δουλεύουμε από τον Σεπτέμβριο, έχοντας φύγει τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Ηράκλειο και οι κόποι μας δικαιώνονται», είπε ο Αντιόλ προσπαθώντας να διαχειριστεί τη χαρά και την συγκίνηση του με τον βουρκωμένο Σταύρο να συμπληρώνει: «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Είχαμε μεγάλη πίεση... Ο Αντιόλ ήρθε στην Αθήνα, χωρίς να έχει δουλειά και τον φιλοξενούσα στο σπίτι μου, ενώ κάποιες αποτυχίες σε τουρνουά στο εξωτερικό μας πρόσθεσαν μεγαλύτερο βάρος. Κι όμως αντέξαμε, τα καταφέραμε και τώρα είμαστε στον τελικό».
 
«Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς», τόνισε ο Αντιόλ κι εκεί που τα μάτια του κοκκίνισαν ήταν όταν θυμήθηκε το 2019.
 
«Εκείνη τη χρονιά πήρα το Κ22 με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Ιωαννίδη, αλλά είχα έρθει και στους τελικούς στον Άγιο Νικόλαο και είχα δει τον Θοδωρή Παπαδημητρίου να θριαμβεύει. Είχα πει μέσα μου ότι ήθελα να τον φτάσω και τώρα θα τον αντιμετωπίσω στον τελικό».
 
«Εγώ τα έβλεπα από την τηλεόραση και ζήλευα κι όμως τώρα σε λίγες ώρες θα παίξουμε τελικό. Πραγματικά δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε».
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.