Agios Nikolaos Finals: Στην 3η θέση οι Ιάσωνας Κανέλλος, Άγγελος Μανδηλάρης

Λίγο πριν παραδώσουν το στέμμα τους οι Ιάσωνας Κανέλλος, Άγγελος Μανδηλάρης κατέκτησαν την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 (21-15, 21-14) των Ραφαήλ Μπανιώτη, Γιώργου Τερζόγλου.
Οι περσινοί πρωταθλητές κόντρα στη Νο1 της βαθμολογίας προσπάθησαν να προσφέρουν όμορφα θέαμα, ξεπερνώντας τη δική τους απογοήτευση για τους χαμένους ημιτελικούς με τους Κανέλλο. Μανδηλάρη να φτάνουν σχετικά εύκολα στη νίκη.
 
«Θεωρώ ότι αποδείξαμε σ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και δεν σημαίνει κάτι η 3η θέση. Ο Τέο (Παπαδημητρίου) κι ο Παναγιώτης  (Ιωαννίδης) έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι εμείς όχι και δίκαια προκρίθηκαν στον τελικό. Δεν υπήρχε άγχος, αλλά αγωνιστική πίεση στην οποία εγώ δεν αντέδρασα σωστά. 
Προσωπικά πάντως είμαι ικανοποιημένος από το πως κύλησε αγωνιστικά η χρονιά για εμάς», είπε ο Άγγελος με τον Ιάσωνα να σημειώνει: 
 
«Είχαμε δύο στόχους στην αρχή της σεζόν. Ο πρώτος ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία στα διεθνή τουρνουά, κάτι που το πετύχαμε. Ο δεύτερος ήταν η κατάκτηση του τίτλου στον Άγιο Νικόλαο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική μας παρουσία. Απλά χάσαμε ένα αγώνα και δεν σπάσαμε την παράδοση που θέλει όποια ομάδα κατακτά όλα τα masters να μην παίρνει τον τίτλο. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Κώστα Ποθητάκη».
 
Όσον αφορά το μέλλον τους, δεδομένου ότι ο Άγγελος μετακομίζει στην Ιταλία και την Σαν Ντόνα, τίποτα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.
 
«Τι θα γίνει στο μέλλον; Δεν ξέρω ειλικρινά.  Θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί η χρονιά στην Ιταλία όπου θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου ως διαγώνιος», ήταν η απάντηση του Άγγελου με τον Ιάσωνα να συμπληρώνει: 4
 
«Θα μιλήσω γενικά για το στόχο του αθλήματος που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Continental Cup. Εκεί θέλω να δείξουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να είμαστε και στο μέλλον με τον Άγγελο αλλά θα το δούμε».