Το Patra Juniors Open τελευταίος σταθμός για τους μικρούς πριν τα τελικά

Στην παραλία του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα ταξιδεύει το πανελλήνιο πρωτάθλημα των "μικρών" στο μπιτς βόλεϊ στις 13-14 Ιουλίου.

Το Patra Juniors Open είναι η τρίτη και τελευταία διοργάνωση για τους νέους και τις νέες της άμμου πριν τα τελικά στις κατηγορίες Κ17, Κ19 και Κ22. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί από το κλαμπ Beach Life X με υπεύθυνη της διοργάνωσης την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Βάσω Καραντάσιου.

Το Beach Life X διαθέτει στις εγκαταστάσεις του δύο γήπεδα μπιτς, Ολυμπιακών προδιαγραφών που αλλάζουν κάθε δεδομένο.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που φέτος σε έναν καινούργιο χώρο θα φιλοξενήσω ένα Junior Open. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να γίνει κάτι καλό για τους νέους αθλητές και όχι μόνο. Η πόλη μας φέτος φιλοξενεί μετά από πολλά χρόνια ένα σπουδαίο event που είναι οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες. Θέλουμε με αυτό το event να αναδειχθεί η εικόνα του πιο εντυπωσιακού σπορ του καλοκαιριού και ενός εκ των δημοφιλέστερων Ολυμπιακών αθλημάτων, έτσι ώστε να γίνει θεσμό στη πόλη μας και να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Καλή μας επιτυχία λοιπόν...», δήλωσε η Βάσω Καραντάσιου.

 

Επίσημοι χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS & Juniors 2019 είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές φραπουτσίνο των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η KOSMOCAR-Volkswagen και η GALA, ως επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Patra Juniors Open λήγουν την Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 14.00. Οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει πρώτα να κάνουν εγγραφή στο μητρώο μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. (ΕΔΩ) και στη συνέχεια να αποστείλουν την δήλωση ομάδας (ΕΔΩ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και κανονισμούς διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ.